.

1.10.2011

Tytöt jo pakkaa

Vuokra-asunto on nyt irtisanottu. Aikaa muuttoon on teoreettisesti jäljellä neljä viikkoa, käytännössä kuitenkin vähemmän. Muuttotarkastus on suoritettava ennen kuin varsinainen muutto on mahdollinen, joten se supistaa hieman tuota jäljellä olevaa aikaa. Jos tässä nyt vielä rakentaisi kaksi tehokasta viikkoa, ja sitten katsotaan missä ollaan.

Olen raahannut jo pahvilaatikoita kotiin. Tyttäret ovat aloittaneet pakkaamisen omien tavaroidensa suhteen, ja se on erittäin hyvä asia, sillä noilla tyypeillä on sitä tavaraa. Ovat sitten samalla myös käyneet läpi tavaramääräänsä. Osa leluista onkin jo lajiteltuna kirppiskasaan, ja läjä vanhoja piirustuksia ja muita hengen tuotoksia on päätynyt roskikseen. Kaikkea kun ei voi säästää.
Muuttajan muistilistalla on tietysti iso liuta muutakin muistettavaa. Laajakaista on tilattu, jätesopimus tehty, postin kanssa keskusteltu postilaatikon paikasta, vanha asunto irtisanottu ja turhia huonekaluja on myyty. Tontilla työt etenevät tässä kaiken ohessa. Puhallusvillakin on tulossa viikon päästä maanantaina, ja se on tavallaan eräänlainen kulmakivi myös tässä muuton varmistumisessa. Pääsee sitten kunnolla lämmittämään taloa, kun lämpö ei karkaa harakoille.

Jotain olennaista uudesta talostamme muuten puuttuu, ja se on keittiö. Olen tosin jo kantanut keittiölaatikoita raksalle, ja jokunen kaappi on koottunakin. Keittiötä ei aleta kuitenkaan nostelemaan paikoilleen ennen kuin lattia on valmis. Ja lattia ei tule valmiiksi ennen kuin loput ilmanvaihtohommat on tehtynä, koska sisäkatossa on vielä aukko. Tässä on jo pieni jumituksen paikka. Toivottavasti suma lähtee purkautumaan ensi viikon alussa.
Ja tuo mopo tulee ehdottamasti mukaan muutossa, vaikka meiltä ei sille enää käyttäjää löydykkään. Esikoinen on saanut mopon aikoinaan alle vuoden ikäisenä, ja mopolla on takanaan lukematon määrä käyttötunteja. Nyttemmin mopo on ollut koristeena, tosin satunnaisia käyttäjiä sillä on vieläkin. Pientä remonttiakin tarvitsisi tehdä...

Aurinkoista viikonloppua!

9 kommenttia:

 1. Hommaa varmasti vielä riittää, mutta eikö oo mahtavaa kun pääsee jouluksi omaan kotiin!
  Me oltiin niin innoissaan uudesta kodista että nukuttiin siellä jo eka yö ennenkuin se oli edes valmis :D

  Tsemppiä loppumetreille!

  VastaaPoista
 2. J: Kyllä juuri nyt tuntuu siltä, että tehtävää on vielä aivan kamalasti, mutta samalla kertaa olen kuitenkin innoissani - muutto on jo niin lähellä.

  Kiitoksia tsempeistä!

  VastaaPoista
 3. Sulla pysyy kyllä niin kadehdittavan hyvin tuo baletti kasassa, että en voi ku ihailla! Musta ei ois ikinä rakentamaan ja todella ihailen tuota sinun tarmoa ja asennetta koko touhua kohtaan! :D Mahtavaa, että pääsette ennen joulua jo uuteen kotiin, kyllä se työn teko palkitsee!

  VastaaPoista
 4. Hui miten nopsasti teidän Koti valmistuu!! Ei meinaa pysyä mukana vaikka alusta asti oon sun projektia seurannut :D Aivan ihanaa!! Voimia muuttoon ja viimeisiin raksaviikkoihin - en malta oottaa, että ihtekin saisin pakata, laittaa tavaroita myyntiin ja irtisanoa tämän kämpän. Siihen kuitenkin menee vielä aikaa mutta onneksi sitä ennenkin tapahtuu kaikkea ihanaa :)

  VastaaPoista
 5. Saila: Olen luonteeltani vähän tälläinen rojektipäällikkö, joten siinä mielessä pysyy raksaproggiskin kasassa. Näin viime metreillä lankoja on tosin händyssä jo niin paljon, että meinaa välillä vähän huokailla.

  Mukavaa viikonloppua!!

  Jane: Viuh vauh, vaikka noita viivytyksiäkin mahtuu joukkoon. Nyt olisi tärkeitä saada putkari tekemään putkarihommat nopeaan. Sitten pääsee vasta tekemään loput pintahommat loppuun.

  Aika rientää niin nopeaan... teilläkin talo edistyy hienosti!

  VastaaPoista
 6. Anne, nyt sinun kiireesi lisäsi omaa riittämättömyyden tunnettani...En millään ehdi kaikkea, mitä haluaisin!

  Mukavaa muuttoa ja aurinkoista syysviikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 7. Leena Lumi: Ei kaikkea tarvitse ehtiäkkään, ainakaan jatkuvasti. Jonkun lyhyemmän ponnistuksen jaksaa paahtaa näin hulluna menemään, mutta pidemmän päällä myös vapaata kelluntaa tarvitaan.

  Ihanaa viikonloppua toivottelen myös sinne!! Huom. Lupa nauttia... rennosta yhdessä olosta, ulkoilusta, hyvästä ruoasta... you name it! : )

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtavaa Anne! Täältä muutamat hurraa huudot :) Vielä vähän jaksaa ja sitten olettekin kotona! Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 9. Heidi: Kiitoksia paljon : ) Hurraat kuuluivat tänne asti!

  Kiitos samoin, mukavaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...