.

1.10.2011

Pieniä karkaamisia

Syksy ei vaan ole minun vuodenaikani, mutta tälläisinä aurinkoisina päivänä tykkään hivenen myös kesän loppumisesta ja luonnon valmistumisesta talven varalle. Tänä vuonna ruska ei ole kovin näyttävä ainakaan meidän nurkilla. Hehkuvat värit ovat latistuneet nahkean keltaisiksi, tosin muutama puu esiintyy myös näyttävimmissä väreissä.

Karkasin tänään parin tunnin vapaalle kameran kanssa. Kävelin vanhan Porvoon kaduilla, ja piipahdin vaihteeksi kahvilla Café Onnissa. Onni ei petä koskaan. Siellä on aina ihanaa suolaista ja makeaa tarjolla.

Pienen kahvihetken jälkeen ajelin kotia kohti hymyssä suin. Sitten jaksoinkin taas vetää maalarin kamppeet niskaan ja urakoida olohuoneemme maalauksen valmiiksi. On aina yhtä juhlava hetki, kun maalipinnat tulevat valmiiksi, ja saa poistaa muovit ikkunoista. Meillä on muuten älyttömän isot ikkunat!Oletko Sinä syksyihmisiä? Minä haen inspiraatiota syksyn ylitykseen kynttilöistä, ulkoilusta ja mielekkäästä puuhailusta. Näistä apukeinoista huolimatta syksy pysyy vuodenaikojen jumbo-sijalla. Kaikkein kauneinta on ajatella kuumaa rantahiekkaa ja kirkkaana välkehtivää merta. Unelmoinko jo kesästä...

4 kommenttia:

 1. Kauniita syyskuvia. Olet kyllä mahdottoman hyvä kameran kanssa.

  Syksy on aina ollut suosikki vuodenaikojani. Nykyisin vielä enemmän, sillä kesä on pitkä ja kuuma. Tällaiset 20 C asteen päivät ovat luksusta. Kaikki on vielä vihreää, mutta pikkuhiljaa syksy hiipii.

  Ihanaa lokakuuta!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia Porvoon kujilta.

  Pidän syksyn väreistä.
  Syksyn jälkeen voisi puolestani tulla taas kevät.
  Pakkasista en välitä lainkaan.

  Mukavaa lokakuuta!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvat olet osannut ottaa. Täällä samat ajatukset. Syksy on kaunis silloin, kun on sateeton ja aurinkoinen päivä ja kun pouiden lehdet hohtavat kaikissa ruskan väreissä, muuten syksy jää myös ehdottomasta mulla jumbo sijalle.
  Kyllä se kesä on vain ihana vuoden aika, joten muutaman lumisen kuukauden jälkeen kaipaan jo kovasti kesäisiä hellepäiviä.

  Tsemppiä loppurutistukseen! :)

  VastaaPoista
 4. Johanna: Kiitos!

  Ai pidit jo Suomenkin syksystä?! Teidän syksynne siellä kuulostaa kyllä aika mukavalta, ainakin lämpötilojen ja sään puolesta.

  Hei oikein hyvää syksyä! (koitan juuri tottua ajatukseen, että syksy olisikin pop : )

  Sirpa: Ahaa, sinä hyppäisitkin samantien talven yli : )

  Syksyisen kaunista lokakuuta!

  Onnenhippuja: Kesäihmisiä, minäkin. Vuodenajoilla on tietysti puolensa, ja kyllä se kesäkin tuntuu niin kauhean kivalle, kun ensin "vähän" viettää pimeää syksyä ja talvea : )

  Kiitoksia tsempeistä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...