.

6.4.2012

Mistä tietää?

Mistä tietää, että on kevät? Ehkä sen tietää siitä, että lunta on hieman vähemmän kuin eilen. Saippuakuplainnostus on myös yksi varma merkki, sekä se, että kauppareissulla tulee ostettua grillattavaa.

Lapion jälleen kerran terassiltamme lunta vähemmäksi. Tällä kertaa lapiointi sujui punaisella lasten lumilapiolla. Jokunen viikko sitten, kun lunta oli vielä "hieman" enemmän Fiskarsin lumilapio luovutti, katkesi varresta, ja joutui roskikseen.

Viikolla kahdeksan grillailuhimot eivät olleet vielä ihan huipussaan, mutta ei se mitään, sillä kesää kohden tuossa yllä olevassa kuvassa mennään ihan tositarkoituksella.

Jos aurinkoisena päivänä tuijottelee ihan vain taivaalle, saattaa saada jo aika keväisen fiiliksen aikaan. Samalla tarkkaavaisimmat saattavat huomata, että meille asennettiin jo viime perjantaina sadevesikourut, syöksytorvet sekä tikkaat. Lopputarkastuksesta puuttuu siis enää terassin kaiteiden välipuut. Myös etupihan täyttö pitäisi saada lopulliseen korkeuteen. Kunhan nyt ensin ne lumet sulaa...

Tälläistä kevät-talvista kuvasatoa purin puhelimen muistikortilta. Nyt puhelin taskuun, ja aamulenkille!

4 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Kai sitä nyt vappuna on jo kevään merkkejä olemassa, eikä pelkkää lumista maisemaa!

  Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivossa elellään :) Ehkä vappuna pärjää jo ilman toppatakkia...

   Oikein hyvää pääsiäistä!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...