.

28.4.2012

Poikkea putiikissa


Hyvää tuulispäivää! Hyppäsimme tänään nuorimmaisen kanssa autoon, ja hurautimme Helsinkiin Bulevardin tuntumaan. Suunnitelmissa oli pyörähtää muutamassa sisustuspuodissa. Sattumalta Helsingissä oli myös poikkea putiikissa -päivät menossa, ja pienet kivijalkamyymälät tarjosivat mukavia hintaetuja ja yllätyksiä kiinnostuneille. Meidän kierroksemme piti sisällään piipahdukset useampaan eri myymälään. Nougat, Missoni Home, Day ja Peroba tuli kurkittua, ja ostimme vielä kotiin tuliaisia paristakin herkkupaikasta.

Nyt kun leivoskahvit on vielä juotu kotosalla, on aika siirtyä pihahommiin. Pikku hiljaa pihamaa kuivuu, ja haravallekin alkaa olla käyttöä. Pihasuunnitelmat pyörivät ainakin jatkuvasti mielessä.

Ylempi kuva on Perobasta ja alempi Missoni Home -liikkeestä. Kuvat Nokia N9 otoksia.

4 kommenttia:

 1. Voi kun käy kateeksi. Asutte siellä niin Helsingin tuntumassa, että voi vaan päiväseltään lähteä pyörähtämään. Täältä sinne saa suhailla useamman tunnin enemmän ja junallakin menee ihan liian kauan.. Helsinki-ikävä on vaan välillä ihan hirmuinen. Poikkea putiikissa-päivät kuulostaa huipulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajomatka ei meiltä tosiaan ole liian vaativa, mutta harvemmin sitä tulee lähdettyä. Aina on jotain "muuta" :)

   Me tykätään tyttärien kanssa tehdä myös parin päivän Helsinki-keikkoja niin, että olemme hotellissa yötä. Lomalomalomaaa (ehkä kesällä taas).

   Poista
 2. Tuollaiset tempaukset ovat mukavia. Meillä oli joulun alla päivä, jolloin kehotettiin poikkeamaan pikkukaupoissa ts. ei-ketjumyymälöissä. Mielelläänhän sitä yksityistä elinkeinonharjoittajaa tukee.

  Pihatyöt ovat kyllä ainainen ajatuksen aihe. Olen alkanut ehdotella, että josko pistettäisiin setelit silppuriin ja kylvettäisiin pihamaalle tai sitten maalattaisiin tanner vihreäksi. Pelkkä nurmen kasvatus saviperäsäs on työlästä & arvokasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä tapaa tulee juurikin kannatettua pieniä kauppaja ja sitä myöden yksityisyrittäjyyttä. Tuli oikein mieleen tuolla eilen, että mahtaa olla liiketilavuokrat aikamoiset Helsingissä ylipäänsä, eikä Bulevardin seutukaan ole vielä sitä edullista.

   Samallahan nämä putiikkikäynnit ovat minulle opintomatkoja. Jos joskus vielä minäkin...

   Heh, siltä se muuten välillä tuntuu, että rahat voisi samantien istuttaaa maahan. Sehän on vain välivaihe, että ensin valuutta viedään kauppaan, saadaan jotain tilalle, kaivetaan kuoppa, ja istutetaan maahan. Seuraavana vuonna kenties uusitaan sama kuvio :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...