.

9.4.2012

Pääsiäispossut
Tiput piileksivät puskissa, ja possut syövät kakkua. Herkkuja on siis riittänyt, ja hyvä niin. Tänään taitaa olla vuorossa sitten jo jotain arkisempaa. Ajattelin pikku hiljaa aloitella työviikkoa, ja tehdä päivän ruoaksi munakoisolasagnea. Ensin käydään kuitenkin katsomassa, josko kirpputorilla olisi yksi vihreä puutuoli jäljellä. Tarvitsemme eteiseen istuimen.

4 kommenttia:

 1. Täälläkin on herkuteltu ja sama meno jatkuu, suklaakakkua tein päiväkahville. Ruokana meillä oli tänään lasagnea, syystä että siitä jää hyvin eväät huomiseksi meille kolmelle työläiselle ja yhdelle kotona lukuvapaalla olevalle,,,
  Toivottavasti tuoli oli vielä tallella;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että muillakin herkutellaan :) Lasagne on tosiaan kiva eväsruoka työpaikalle. Meilläkin jäi tuota onneksi huomiselle, ja pääsen sitä sitten itselleni lämmittelemään lounasaikaan.

   Vihreä tuoli oli vielä kirppiksellä, ja nyt siis meillä :)

   Poista
 2. saako tuohon jännän näköiseen kakkuun reseptiä? kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohjana piiraassa on mutakakku, joka on paistettu sen verran kypsäksi, että sisus ei ole valuva. Päällä oleva keltainen kuorrutus maistui hieman sitruunaiselta. Varsinaista reseptiä minulla ei ole, koska olen kakkusen ostanut kahvilasta.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...