.

11.4.2012

Retro fiilis

Pääsiäisen pyhinä ehdimme käymään pariinkin otteeseen kirppiksillä. Loviisassa on yksi piipahtamisen arvoinen kohde, josta löytyy kohtalaisen paljon myös huonekaluja ja muita suurempia esineitä.

Ostin ylimmän kuvan lasisen kahvikuppisarjan hintaan 1,50. Meillä ei ollut aikoinaan kotona juuri tuollaista kuppisarjaa, mutta vähän saman fiiliksen mukaiset tummanvihreät löytyivät lapsuuden kodin kaapista.

Alemman kuvan tuoli on aika huikea! Hintaa tuolla on 20 euroa. Siinäpä vasta hankinta kotiin, joka on aidosti "Cool". Samaiselta kirppikseltä löytyy myös talonpoikaisantiikkinen sänky, useita eri tyylisiä senkkejä sekä kaappeja, Lounge Chair -tyylinen vintage istuin sekä useita erilaisia apteekkipulloja sekä -purnukoita. Myös hieman retrohenkiseen sisustamiseen tarjolla on peltisiä purkkeja sekä tarjottimia. Kuvioina noissa edellä mainituissa oli sydämet ja omput.

10 kommenttia:

 1. Samanlaiset kupit löytyvät muistaakseni tädiltäni. Mielenkiintoista kun joku esine menneisyydestä ihan tulvahduttaa muistoja aivokopasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Itse katselin muutamaa maljakkoa kirppiksellä, ja vuosien takaa muistin, missä / kenen luona olin noita aikoinaan bongannut.

   Poista
 2. Muistan nuo kupit hyvin. Roskiin ovat varmasti joutuneet. Isäni mielestä kahvi ei maistunut kahvilta lasisista kupeista! Siis niitä ei sitten käytetty ja piste.

  Mukava muistella vanhoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä kahvi ei maistu ihan niin hyvältä lasisista kupeista :) Minäkään en näitä kahville ajatellut, vaan muuhun kattaukseen esim. pienelle alkukeitolle taikka annoskohtaiselle kastikkeelle. Jotain hauskaa siis :)

   Poista
 3. Oi, nuo kupit ovat tutunnäköiset! En vain muista mistä. Toisaalta niitä on ollut varmaan vähän siellä ja täällä. Vihreä tuoli tuo mieleen kampaamotuolit jostain syystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassu juttu muuten sinänsä, sillä muistan, että en kauheasti välittänyt tälläisistä lasikupeista lapsena, mutta nyt jostain syystä aika on kullannut kupit :)

   Joo, tuossa tuolissa on jotain julkisten tilojen fiilistä, mutta on se silti tosi hieno! Kampaamoissa oli myös tekonahkaiset pumpattavat tuolit ja käsinojien päälle laitettiin vielä lauta, jos asiakas oli lyhyt (lapsi).

   Poista
 4. Meillä on ollut täsmälleen samanlaiset kupit joskus ! Muistin ne siinä samassa kun näin kuvasi :) Hauskaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on näistä muistikuvia. Ehkä jollain naapurilla oli tuommoiset.

   Jostain syystä ruskea lasi on alkanut viehättämään. Mahtaako lapsuus kuitenkin vaikuttaa jossain tuolla taustalla näihin kirppisviehtymyksiinkin :)

   Poista
 5. Kiitos vinkistä, täytyy mennä käymään!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...