.

20.12.2013

Melkein siellä

Yleensä punainen väri lisääntyy meidän kodissamme joulun lähestyessä. Punaista näkyy siellä täällä toki muulloinkin, mutta onhan tämä joulu sitä punaisen värin juhla-aikaa. Tällä kertaa punainen väri ei ole vielä päässyt valloittamaan sisustusta lähinnä kiireiden vuoksi. En ole ehtinyt nostelemaan punaisia tuikkuja ja koristeita vielä esille. Toisaalta ei haittaa yhtään, jos joulun värit toteutuvatkin hieman maltillisemmin, ja punainen väri hyppää sitten lähinnä joulukuuseen meidän perinteisten joulukoristeidemme muodossa.

Ruokakaupassa myytiin kolmen hyasintin yksinkertaisia asetelmia. Meille juuri sopivia! Tosin näistä ei päälle päin nähnyt, että minkä värinen kukinto hyasinttiin lopulta puhkeaa. Haittaakos tuo - eiköhän hyasintit avaudu tuota pikaa, ja yllättävät sitten värityksellään.

Mukavia joulun valmisteluja viikonloppuna! Minulla on herttanen avoinna vielä tänä iltana sekä lauantaina ja sunnuntaina. Sen jälkeen pitäisi tehdä hieman jouluvalmisteluja meilläkin.
4 kommenttia:

 1. Kiva odotella hyasinttien väriä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja onhan ne kaikki kolme mahdollista värivaihtoehtoa ihan kauniita. Jos olisin voinut valita, olisin ottanut valkoiset, mutta nyt sieltä voi paljastua vaikka vaaleanpunaista tai sinistä :)

   Poista
 2. Ihania kuvia jälleen, tässä postauksessa ja edellisissä.Oikein nautinnollista ja rentouttavaa joulun tienoota teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥
   Ja samoin sinne teille päin - oikein tunnelmallista ja rentouttavaa joulunaikaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...