.

22.12.2013

Viimeinen
Nyt tämä niinkuin lähtis aamulenkille, ja sitten aamutoimien jälkeen puodille. Tänään herttanen on viimeistä päivää auki, joten parin kuukauden ympäri pyöreä työputki on sitten finaalissa. Niin kai minäkin.

Herttanen tarina jatkuu ensi vuonna jossakin muodossa, mutta niistä ideoista ja ponnistuksista juttelen sitten jossain vaiheessa lisää.

Iloista joulunodotusta! Toivottavasti teillä tyypeillä siellä alkaa olla jo valmistelut suurin piirtein paketissa (niinkuin lahjat!), niin pikku hiljaa juhla-aika voi kääntyä nauttimisen ja mukavan tunnelmoinnin puolelle.

6 kommenttia:

 1. Valmista on viimeistä silausta vaille...:)
  Hyvää Joulua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsette siis jo nauttimaan joulusta ja hiljentymään juhla-aikaan!

   Ihanaa joulua!!

   Poista
 2. Oi kun kuulostat reippaalta :) ihanaa lenkkeilyä ja vielä mukavampia joulunalus päiviä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä loppuvuosi ollut aikamoista meininkiä, huh. Nyt kroppa ilmeisesti tajusi kiireen hellittävän, kun eilen illalla nousi sitten kuume. Taitaa olla aika vetäytyä sohvan nurkkaan lepäilemään ja seurailemaan vaan sivusilmällä, josko tonttuja näkyy jo kohta ikkunan takana :)

   Hyvää joulua!

   Poista
 3. Hih, tuo "finaalissa-olo" kuulostaa niin tutulta, olen enemmän kuin kiitollinen että joulu tulee juuri tähän väliin! Vaikka moni asia toki on vielä kesken...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu on nyt tosiaan ihan passelissa kohdassa :)
   Vaikka rojekteja on vielä keskenkin, niin minulla tuntuisi nyt suurimmat jutut olevan tehtynä ja jotain tietysti valuu sitten ihan tuonne ensi vuoden puolellekin (onneksi).

   Nyt akkuja latailemaan, ja nauttimaan joulunajasta - hyvää joulua Johanna!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...