.

4.12.2013

Säilytys

Juuri nyt meillä on ajankohtaista yhden makuuhuoneen uudelleenjärjestely. Nuorimmainen tarvitsee isomman vaatekaapin, ja sellaisen kävimme jo ostamassa Ikeasta. Kaappi on vielä kasaamatta, ja tällä hetkellä on menossa lajitteluprosessi, jonka lopputuloksensa on toivon mukaan hieman karsitumpi tavaramäärä juniorin huoneessa. Kunhan tavarat on läpikäytynä ja huonekalut koottuna, pääsee tilannetta vielä organisoimaan muutamalla uudella säilyttimellä.

Kun säilyttämiseen tarkoitetut purkit, laatikot ja pussukat ovat kivannäköisiä, saavat ne jäädä ihan mielellään myös näkösälle. Varsinkin lastenhuoneen väri-ilotulitus on hieman hillitympi, kun tavarat on koottuna kivojen säilyttymien uumeniin.

Olen ottanut puotiini myyntiin erilaisia säilytysratkaisuja House Doctorilta, Bloomingvilleltä ja Ib Laursenilta. Toimiva säilytys on yksi tärkeä osa-alue, ja toiveena on tietysti, että estetiikka kohtaa käytännöllisyyden. Siinä missä esimerkiksi erilaiset metalliset korit ja tynnyrit ovat rouhea vaihtoehto myös säilytysratkaisuja ajatellen, ovat myös kasaantaittuvat paperilaminoidut kassit yksi hyvä ratkaisu. Meillä pehmolelulauma tulee muuttamaan isoon House Doctorin kassiin, ja näin saamme huoneen yleisilmettä myös pelkistetymmäksi.


© House Doctor

8 kommenttia:

 1. Herttinen sentään!: En tiennytkään, että sinulla on sisustuspuoti. Oikeanlainen säilytys on kuin kodin järjestyksen kantava ranka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tuo herttanen ole vielä mikään hirveän vanha juttu eli avasin sen marraskuussa ja pidän puotia auki viikonloppuisin. Parin viikon sisällä mulla on ehkä verkkokauppakin :)

   Säilytys tosiaan! Varsinkin tuolla meidän nuorimmaisen kammarissa fiksut säilytysratkaisut nousevat arvoonsa.

   Poista
 2. Pistäppä sitten kuvia lastenhuoneesta, kun muutos on valmis...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy laitella heti kun se on valmis (ennen kuin se suttaantuu uudestaan) :)

   Poista
 3. Nuo säilytystuotteet ovat aivan mahtavia!

  Liityin äsken lukijaksi (yllätyin itsekin miksi en ollut, kun täällä kuitenkin visiteeraan). Olipas kiva nähdä tänään! Mukavaa loppuviikkoa ja jouluakin pian. Liitän blogisi myös mielelläni tuonne blogini suosikkiblogeihin, jos sinulle sopii :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka,

   oli tosiaan kiva tavata, ja nyt kun kerittiin oikein juttelemaankin hieman :)

   No tottahan toki, mieluusti suosikkilistalle mukaan! :)

   Iiik, se joulu sieltä lähestyy, joten täytyy koittaa pysyä almanakan perässä. Toisaalta joulunaika tuntuu aika kivalta, vaikka tänä vuonna hengailen viikonloput lähinnä puodillani (enkä kotia laittamassa).

   Reippaita talvisia päiviä ja iloista joulunodotusta myös sinne Snowlandiin!!

   Poista
 4. Meillä on näitä! Ovat oikein toimivia ja nyt paperinkeräyslaatikkoina sopivat kernaasti sisustukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kun tuo matsku on aika ryhdikästä, niin uskoisin näiden säilytyskassien olevan myös pitkäikäisiä!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...