.

10.12.2013

Tuiki, tuiki

Innostun aika harvoin, tai hitaasti, koriste-esineistä tai muodoista, jotka ovat selkeästi pinnalla tai trendien mukaisia. Vaikka sydän- ja tähtikuviot ovat ajattomia ja ihan huippuja, niin en tule yleensä hankkineeksi esineitä tai käyttötavaroita kotiin kyseisillä printeillä. Nyt olen kuitenkin joutunut huomaamaan, että varsinkin tähtikuvioiset tuotteet ovat hiljalleen hiipineet myös osaksi meidän kotimme sisustusta. Tähdet ovat päässeet suorastaan myös ihan iholle, sillä omasta huivilaatikostakin löytyy jo useampi tähtikuvioitu huivi.

Olisikohan blogien lukemisella ollut tämä tähdellinen vaikutus myös minun elämääni? Ainakin minulle tulee heti mieleen useampi bloggaaja, jotka ovat jo pitkän kaavan mukaan olleet ihan tähtityyppejä. Hyvä te!

Astiapyyhe, kynttilänjalka ja pienet kulhot, herttanen design & deli, Pernaja | Mehiläisvahakynttilä, Vackerbackan joulupuoti, Loviisa
8 kommenttia:

 1. Oo miten kiva kynttilänjalka! Hauskaa, minäkin juuri viikko takaperin ihmettelin tätä tähtivillitystä, joka on napannut minutkin mukaansa. (http://kotivalossa.blogspot.fi/2013/12/tahtia-tahtia-5-luukku.html ) Epäilen, että blogi-inspiraatiolla on osuutta asiaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä blogeilla on ihan varmasti osuutta asiaan :)
   Toisaaltahan nämä vaikutukset ovat sellaisia, että niihin alkaa mukautumaan ihan huomaamatta... oijoi :)

   Blossomin kynttilänjalka on kiva kaikessa yksinkertaisuudessaan!

   Poista
 2. Meillä löytyy yksi torkku peitto jossa on tähdet...lahjaksi sekin saatu. Tuon kynttilänjalan voisin kyllä ostaa minäkin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähtikuvio on jotenkin myös aika talvinen juttu, ainakin mun mielestä. Torkkupeitossakin varmasti kiva!

   Poista
 3. Tähtiä ei voi koskaan olla liikaa! ;)

  VastaaPoista
 4. Tähtiä ei tosiaan ole koskaan liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen vasta nyt alkanut näihin tähtiin oppimaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...