.

7.12.2013

Kaunis arki

Kauniimpi arki - tai oikeastaan maistuvampi arki. Olen maistellut ja testaillut Nicolas Vahén tuotteita viime aikoina. Näitä kun myydään omassa puodissani. Toistaiseksi Vahén tuotteista on pelkkää hyvää sanottavaa.

On myös kiva, että keittiössä ja muutenkin osana arkea on esteettisesti kauniita tuotteita. Vahén tuotepakkauksia ei tarvitse piilotella kaappien perukoille, kun ne ovat jo sinällään tyylikkäitä ja kauniita. Laittelin meillä kuitenkin erilaisia teelaatuja lasipurkkeihin, josta saan helposti lusikoitua teen keittimeeni. Teetä meinaan kuluu päivittäin useampi mukillinen.

Kuvissa näkyy Nicolas Vahén T1 -teelaatu, joka on vihreä tee pohjainen, ja siinä on makuina kookos sekä passion. Olen keitellyt teetä myös T2 -pussista, joka on puolestaan musta tee pohjainen, ja sen makuna on "french caramel". Molemmat toimii!

House Doctor harmaa lautanen 15 € | Ib Laursen lasipurkki kannella 3,90 € | Nicolas Vahé T1 140 g 12,90 € herttanen design & deli

8 kommenttia:

 1. Tuo lautanen on kaunis!
  Lumista lauantaita sinulle...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuisen tulikin lunta, joten heti on talvisempi fiilis!

   Harmaassa lautasessa on luonnetta. Tämä taitaa päästä joulupöytään kalalautaseksi.

   Poista
 2. Löysin kauniin blogisi ja ihastuttavan puotisi (tosin vasta netistä) vastikään, enkä malta odottaa, että ehdin tutustumaan blogiisi paremmin! Nicolas Vahet ovat ihania, ja pakkaukset tosiaan pitää mielellään esillä. Heidän sivuilla on niiiin ihania ruokakuvia, että tällainen hullu ruoanrakastaja kuolaa pelkkiä tunnelmakuviakin.. Mukavaa viikonloppua ja joulunaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on yksi noiden Vahén tuotteiden hyvä puoli; niitä pitää mielellään esillä sellaisenaan. Ja onneksi on maut myös kohdallaan!

   Herttaselle tulee muuten vielä tässä joulukuun aikana myös verkkokauppa, joten sitten puotiini pääsee tutustumaan hieman syvällisemmin :)

   Mukavaa viikonlopun jatkoa!

   Poista
 3. Bongasin mainoksesi paikallislehdestämme ;)
  Menestyksen tuulia puodillesi ♥ GO PERNÅ!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla, menestyksen tuulia otan mielelläni vastaan :) Ja hyvä että mainokset kiinnittävät lukijoiden huomion noissa lehdissä!

   Poista
 4. Kaunista, kaunista. Tuo Vahen onkin mulle ihan uutta, nyt lahden googlailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahen tuotteet sopivat vaativammallekin herkkusuulle (+ tyylitietoiselle keittiöihmiselle). Näitä saa sitten myös herttasen nettipuodista, kunhan puoti vaan valmistuu...

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...