.

2.1.2014

Perusasioiden äärellä

Kuusi on vielä purkamatta, joten viikonlopuksi on tiedossa joulunpoistohommia. Tänä vuonna joulukoristeet ovat pääsääntöisesti olleetkin vain tuossa puussa, joten suuren suuresta koristepoistosta ei ole onneksi kyse.

Siinä missä joulukoristeet ovat saaneet jäädä yliajaksi esille, on se varsinainen arki jo kirmannut vauhtiin. Viimeisetkin herkut ja erikoisemmat ateriat on nautittu, ja tähteistä on vielä kehitelty jotain pientä kivaa. Uudenvuoden aattona kirjolohenmädistä loidittiin vielä erilaisia juhlavia suupaloja, ja vuoden ensimmäinen päivä lähti käyntiin riisipuurolla. Siinä se sitten oli.

Tänään kurkkaus jääkaappiin ei enää huutanut runsauden pulaa, vaan hyvin yksinkertaisista asioista syntyi aamupala. Aamupalan esilleasettelussa ilahdutti iso leikkuulauta, jossa on puunkuvio ja sävyt kauniisti esillä.


10 kommenttia:

 1. Yksinkertainen on parasta!mun suurinta herkkua.Ruisleipä,keitetty kananmuna ja kahvi.njam!-sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä - yksinkertaiset makuyhdistelmät toimivat puhtaimmin! :)

   Poista
 2. OO ruisleipää...syötiin muutama päivä sitten viimeset palat pakkasesta. Tytöt toivat meille pari pakettia tänne Espanjaan. Lurps ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruisleipä toimii aina! Kiva että saitte maistuvia tuliaisia!!

   Poista
 3. Ihan minun kiireessä nautittu aamupala!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sielläkin mentiin tälläisellä setillä! Toimii!

   Poista
 4. Niin. Hyvää. Meillä jouluruokia ei ole enää muutamaan päivään syöty - luojan kiitos - ja normaali ruoka maistuukin nykyään entistä paremmalle kun on mättövaiheesta päästy yli ja normaali syöntirytmi on palailemassa takaisin uomiinsa. :)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulun jälkeen pelkistäminen tuntuu tosi kivalle. Pelkistäminen toimii hyvin myös ruokavalion puolella.

   Mukavaa alkanutta uutta vuotta!!

   Poista
 5. Maanataina tulee Suomi-vieraita. Mietin, jätänkö kuusen vielä pariksi päiväksi, että saan laittaa lahjoja sen alle. Mietin, tuovatko ruisleipää? Meiltäkin sitä saa, mutta se on aika hapanta, vaikka onkin suomalainen leipuri. Joskus parasta ruokaa on jääkaapin tyhjennys salaatit ja voileivät. Jokaiselle jotakin tyyliin. Ajankohtainen postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kuusi ei varistele hirveästi, niin ehkä sen voisi pitää vielä vieraiden ja oman väen iloksi?!

   Voisin hyvin kuvitella, että ruisleipä olisi vielä entistä maistuvampaa, jos ruisleipä ei kuuluisi lähikaupan perusvalikoimaan.

   Mukavia hetkiä Suomi-vieraiden kanssa!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...