.

8.8.2014

Sellaisena kuin oletNe ovat näitä ruma totuus -haasteita, joissa koti saa esiintyä tavarakasoineen. Haastetta tai ei, mutta perjantaina iltapäivällä koti on harvemmin parhaimmillaan.

Vilkuilin päivän päätteeksi työpisteeni sivulla olevaa hyllyä, ja ajattelin että "ei tuo nyt niin paha ole". Siinähän on vaan muutama kasa sitä arkea ja elämää. Koruja, jotka olivat, tulivat ja näkivät, ja lopulta unohtuivat kasaksi hyllylle. Kortteja ja tarroja (heh, tuli mieleen tarrojen keräily 80-luvulla) tulee kerättyä nurkkiin, koska ne ovat vaan niin ihania. Ystävien tärkeinä päivinä noita voi sitten laittaa jakoon, jos teksti ja tyyppi osuvat yksiin. Kiasman "Other People Think" kannattaa ehkä kuitenkin jättää vain omaksi iloksi? Joku voisi ottaa kortin tekstin ehkä pienoisena pottuiluna.

Hyllyllä säilytyslaatikossa olevat tuikkukynttilät taitavat jo kohta päästä käyttöön. Niin ne illat alkavat hämärtyä. Iik ja vau. Pieneen maljakkoon voisi käydä metsästämässä kukkia. Antoisaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Ihanalle näyttää hylly, elämälle. Itse olen jo monena päivänä sytytellyt kynttilöitä ja kääriytynyt vilttiin. Johtuu ehkä siitä,että meillä ilmalämpöpumppu puhaltaa kylmää ilmaa 😊.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo kuulostaakin viihtyisälle! Sopivan viileää, niin viltit ja kynttilätunnelma on kohdillaan :)

   Poista
 2. Hyvältähän hylly näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkasen alkaa hyllyssä tavarat tursottaa, mutta ehkä se on kohta taas ryhdistäytymisen paikka :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Siihen ne suosikki korut alkaa kertymään. Samat rannekorut tuntuvat sujahtavan päälle päivästä toiseen.

   Poista
 4. Ei toi hylly näytä yhtään sotkuiselta, kun kaikki siihen kertyneet tavarat on mun silmään kauniita. Pakko kysyä, onko sulla tossa rullalla se ihana Marimekon juliste Kiasmasta? Mua niin ärsytti, ettei sitä saa myymälöistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, juliste on Marimekon Kimpassa, ja tosiaan Kiasman shopista ostettu. Julkkari oli muistaakseni vielä tosi edullinen, joten kannatti hankkia jemmaan odottamaan sopivaa ripustushetkeä.

   Poista
 5. Tuohan on ihan siisti hylly vielä. Minullakin odottaa vaniljatuikut jo käyttöönottoa keittiön sivupöydällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi pikku hylly ei edes vedä tavaraa paljon tuota enempää tai tulee vyörymisvaara :)

   Itse olen myös innostunut tuoksuvista kynttilöistä (aiemmin en pitänyt, mutta nykyään saa myös mukavan mietoja tuoksuja, jotka eivät käy "päähän").

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...