.

10.8.2014

Näin meillä (pullaa ja duunia)

Uusimmassa Unelmien Talo & Koti -lehdessä on vinkkailtu ajankohtaisesti työhuoneen tai -pisteen sisustusideoita. Minulta kyseltiin hieman ajatuksia samaisen lehtijutun yhteyteen. Näin meillä -palstalla näkyy siis Koti kolmelle blogista tuttu työpiste, joka nököttää olohuoneemme nurkassa.

Työpisteessa sujuvat arkipäivien etätyöt, herttanen design & delin juoksevat asiat sekä nettikaupan päivitys, valokuvien käsittely, bloggaaminen ja muu somettaminen. Istun siis tässä omassa nurkkauksessani kymmeniä tunteja viikossa. Työpisteellä on tällä hetkellä tarvittavat toiminnot käden ulottuvilla, mutta ehkä tulevaisuudessa herttasen paisuvat käytännön asiat vaativat hieman lisää tilaa. Kotonamme saattaa siis olla edessä huonejärjestyksen päivittäminen, tai vaihtoehtoisesti herttaselle täytyy löytää isommat liiketilat joko Loviisasta tai Porvoosta, jolloin osa työpisteen toiminnoista siirtyisi kokonaan kodin ulkopuolelle.

Tällä hetkellä työtilat ovat onneksi vielä riittävät, ja voin jatkaa naputtelua totuttuun tapaan. 12 kommenttia:

 1. Ihana tapetti ja ihanat "eväät"! Mukavia naputtelutuokioita edelleenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mustavalkoinen Boråsin tapetti on osoittautunut oivaksi valinnaksi. Siihen ei kyllästy, vaikka tapetti on ollut nokan edessä päivästä toiseen.

   Kiitoksia, täällä sitä taas naputellaan menemään :) Mukavaa alkavaa uutta viikkoa!

   Poista
 2. Kyllä sulla vaan on hyvä maku! Itselläni on jonkinmoisen työpöydän haku käynnissä, sillä totesin, että ei tämä ruokapöytä ole niin kovin hyvä säilytyspaikka koneelle saatika muille työjutuille - kaaos on heti silmien edessä sisään asuntoon kävellessä ja sekös jos mikä pistää ketuttamaan :D Tuoli löytyi, nyt puuttuu tosiaan se pöytä!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista :)

   Hoksasinkin jo Instan puolelta, että olit löytänyt oivan työtuolin itsellesi. Nyt vaan joku sopivan korkuinen ja kokoinen pöytä sen kaveriksi!

   Poista
 3. Näppärä työpiste! Mulla on oma piste vaeltanut ympäri taloa huoneesta toiseen, kun keskittymiskyky on vähän huono. Kesäksi päädyin viileään kellariin.

  Mutta eikö sulle tule valtava tarve alkaa värittämään tuota tapettia! Itse en ehkä saisi pidäteltyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viileys olisi ehdottomasti plussaa työhuoneen puolella! Tietokoneen tuuletin on ollut helteillä aika kovilla, kun meillä kotona ei ole sen kummempaa viilennysominaisuutta.

   Heh, olen vielä pystynyt pitämään värikynät poissa näpeistä :) Kieltämättä tuohon voisi sopia joku kiva värikin, tai useampi :)

   Poista
 4. Mun pitäisi myös fiksata itselleni työpiste johonkin, joten kiitos mukavista ideoista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni osaa tehdä hommia kannettavan kanssa sohvalla, sängyssä ja milloin missäkin. Mulla ajatus kulkee kuitenkin parhaiten, kun olen työpöydän ääressä töitä tekemässä.

   Jos työpistettä tarvitsisi harvakseltaan, niin panostaisin varmaan vielä enemmän työpöydän ympäristön sisustuksellisiin yksityiskohtiin. Nyt käytännöllisyys on vaakakupissa tärkeämpää.

   Poista
 5. Bongasin jutun eilen lukiessani kyseistä lehteä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän se! :) Aika monessa elokuun lehdessä onkin nyt käsitelty työhuoneita ja / tai lasten koulupöytiä ja läksyjen tekopaikkoja. Se on taas se aika vuodesta :)

   Poista
 6. Tosi näppärän näköinen työpiste! Tykkään siitä, että kaikki on käden ulottuvilla ja helposti saatavilla. Mulla ei ole, vaan osa papereista on olohuoneessa, osa työhuoneessa ja loput ties missä. Jokin systeemi tarvitsisi kehittää, kun vaan tietäisi, että minkälainen...

  CaiSan Koti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on firman pakollinen arkisto eteisen senkin uumenissa, mutta muuten ajankohtaiset paprut ja matskut pysyvät tässä työpöydän läheisyydessä (joskus niitä on siitä huolimatta vaikea löytää).

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...