.

5.8.2014

Pelkkää ruusuilla tanssimista (not)Tervehdys! Tämä on se kiireinen elokuu, kyllä vaan. Vauhtiin on päästy jo kivasti, ja antaa mennä vaan samalla vauhdilla eteenpäinkin.

Esikoinen lähti rippileirille. Tänään hoksasin hakea hänen syntymäpäivä kukkakimpun esille ihan olohuoneen puolelle, jotta tästä kukkaloistosta ehtii edes joku nauttia. Se joku taidan olla minä, sillä muuten koti toimii lähtevien ja tulevien ihmisten vastaanottoasemana.

Ihanan persikkaisen sävyiset ruusut piristävät kyllä päivääni, kun tässä työhommia naputtelen. Ruusut ovat avautuneet todella kauniisti muhkeiksi kukinnoiksi. Tällä kertaa kukkakaupan valmiskimppu toimi niinkuin pitääkin.

PS. Olen saanut pikku hiljaa sisustuskauppani eli herttasen nettipuodin toimintaan. Varsinaiset avajaistohinat ajattelin järjestää ensi viikolle. Ota yhteyttä (raksanne ät gmail com), jos olet bloggarina kiinnostunut tekemään pientä mainosyhteistyötä puotini kanssa.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Varsinkin nuo ruusut ovat kimpussa todella kaunokaisia :)

   Poista
 2. Ruusut todellakin kruunaavat kimpun! :) Kaunista on. Olisipa omanikin vielä noin hyvässä terässä, nyt se on jo hiukan nuupahtanut. Uusia vaan tilalle!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa ruusuissa on tätä nykyään (myös pikku kylien lähikaupoissa) aika jänniä sävyjä, joten vaihtelun haluisillekin löytyy aina jotain uutta.

   Meillä nämä kuvan ruusut ovat edelleen voimissaan ♥

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...