.

14.8.2014

Arvonta herttasella: 100 € lahjakortti sisustuskauppaan!

Herttasen Facebook-sivulla on parhaillaan menossa 100 euron lahjakortin arvonta. Arvontaan voi osallistua 24.8. sunnuntaille asti. Lahjakortilla pääsee ostamaan sisustus- tai herkkutuotteita herttasen nettikaupasta. Nyt avajaisviikon aikana saa myös koko herttasesta valikoimasta - 10 % alennuksen. Alennukseen oikeuttava koodi "Avajaiset" tulee syöttää kassalla.

Herttanen design & deli on siis minun oma pieni puotini. Seuraava pop up -päivä on 24.8. sunnuntaina Pernajapäivillä (sunnuntai). Puoti on silloin avoinna kello 11 - 13. Saman katon alla entisellä Pernajan kunnantalolla toimii myös toinen nettikauppayrittäjä Home & Garage. Meillä on paikalla myös muita pienyrittäjiä tekemässä erilaisia kauneushoitoja ja esittelemässä hyvinvointituotteita. Tervetuloa piipahtamaan!

Herttanen sisustuskauppa lähti liikkeelle viime vuoden lopulla, kun toteutin pitkäaikaisen haaveeni omasta pienesta sisustuspuodista. Pop up -tyyliin mentiin jouluun asti, ja vuoden vaihteen jälkeen aloin suunnittelemaan myös nettikaupan avaamista. Matkan varrella on ollut isojakin teknisiä haasteita. Lähinnä nuo ovat olleet palvelutarjoajan ongelmia, ja toivon mukaan ne ovat nyt takanapäin. Kauppa-alustassa tehdään kyllä vielä ulkoasun säätöä, mutta muuten tuo kauppa on nyt toiminnassa.

Herttaselta löydät muun muassa seuraavia brändejä: House Doctor, Nicolas Vahé, Ib Laursen, Affari, DecoraFrame, Lilly's Eco Clean, Kenana Knitter Critters ja One Must Dash. Lisää kiinnostavia tuotemerkkejä on tulossa mukaan toiminnan pikku hiljaa laajentuessa. Käytännössä kaupalta löytyy siis hieman industriaalihenkistä sisustustavaraa, herkkutuotteita, asusteita, ekologisia pesuaineita, eettisesti tuotettuja pehmoleluja ja kauniita printtituotteita. Meillä on myös paljon erilaisia kynttilälyhtyjä ja kynttilänjalkoja sekä valaisimia. Herttasen sisustustuotteiden värimaailmassa on pelkistetyn harmaan, valkoisen ja mustan lisäksi myös kausituotteita sekä iloisia väripilkahduksia.

Lisään jatkuvasti tuotteita myös nettikaupan puolelle. Nyt syksyn tullen varsinkin House Doctorin ja Nicolas Vahén ihaniin tuotesarjoihin tulee viikoittain täydennyksiä. Lokakuun alkuun on ajoitettu jopa ensimmäinen jouluaiheinen toimitus!

Kuvat © House Doctor, Ib Laursen, Affari, Nicolas Vahé


20 kommenttia:

 1. Olen niin onnellinen sun puolesta että sait ensin puodin pystyyn ja tämän jälkeen nettikaupan. Ja omatkin tilaukseni tulivat eilen, nopea oli toimitus! Vielä jäi kaihertelemaan tuo House Doctorin kello, saatan ehkä pyytää sitä joululahjaksi :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥
   Pikku hiljaa tässä koitan saada busineksen kasvuun. Hirveästi olisi ideoita liiketoiminnan kehittämiseen, mutta nyt mennään eteenpäin pikku töppöstely askeleet kerrallaan.

   Joo, se kello on minunkin mieleeni! Pikkusen jopa sitä bling-bling asennetta mutta kuitenkin tyylikkään pelkistetty :)

   Poista
 2. Onnittelut ihanasta puodista <3
  Kävinkin eilen ihastelemassa sitä netissä.
  Palkkapäivää odotellen. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti täytyy sekä osallistua arvontaa, että käydä tutustumassa puotiin! Ainakin kuvista päätellen löytöjä tulee tehtyä :)

   Poista
  2. Kiitos onnitteluista Blogi Vanilijaan!! :) Kannattaa käydä kurkkimassa herttasen sivuilla, kun sisustuskärpänen "vaivaa"!

   Poista
  3. Ja terkkuja myös pikkupirttiin: ehdottamasti mukaan vaan arvontaan ja herttasen valikoimaa ihmettelemään! :)

   Poista
 3. Kiva kun vinkkasit ja paljon onnea omasta uudesta puodista! :) Ihana oli puoti, kävin heti kurkkimassa nettikaupassakin ja facebookin puolellakin. Oikein mukavaa torstaita sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset onnitteluista! Pikku hiljaa tässä herttasta kehittelen eteenpäin. Nettikauppa on yksi tärkeä askel matkan varrella :)

   Mukavaa loppuviikkoa myös sinulle!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitoksia! Herttasella on myynnissä tuotemerkkejä, joiden valikoimasta löytyy rentoja, mukavia, hauskoja ja hieman industriaaleja tuotteita. Siitä se herttasen oma lookkikin sitten syntyy :)

   Poista
 5. Tää sun oma Herttanen on niin ihana idea!! Nettikauppaan täytyy käydä tutustumassa heti - ihana, että senkin aukaisit! Olen monesti harmitellut, kun sun pop upit ovat olleet niin kaukana :) Onnea Herttaselle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jane! :) Nyt herttanen on aika lähellä kaikkia Suomen maassa asuvia (vielä ei ole toimituksia Suomen ulkopuolelle).

   Poista
 6. Ihana puoti, suloisia tarvikkeita. Onnea yrittäjälle/yritykselle.
  - Seijahannele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon :) Onnea tässä tarvitaan sen kovan yrittämisen ja inspiraation lisäksi!

   Poista
 7. Aivan ihania tuotteita. Voi jospa joskus noita voittaisi. riitta.raitanen(at)sakyla.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Sitten vaan osallistumaan arvontaan herttasen fb-sivun kautta!! :)

   Poista
 8. Onnittelut haaveiden toteutumisesta! hippu@outlook.com

  VastaaPoista
 9. Onnea ja menestystä Puodillesi!♡
  Jossakin täällä internetin ihmeellisessä maailmassa törmäsin tuohon kaapin kuvaan ja isännälle koitin ehdottaa josko minulle samantyylisen rakentelisi, -mutta- eihän suutarin lapsellakaan ole kenkiä.☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos puusepän taitoja löytyy omasta takaa, niin ehdottomasti kannattaa toteuttaa unelmien kaappi tee-se-itse mentelmällä! Silloin pääsee valitsemaan puulajin ja kaapin värityksen ihan itse :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...