.

28.8.2014

Viekää mut nukkumaan!

Tässä sitä tulee haukoteltua leipälaatikon kokoisia haukotuksia. Viimeiset naputukset koneella on onneksi ihan näillä sekunneilla valmiina, ja sitten vaan pitäisi jaksaa siirtyä useampia metrejä kohti makuuhuonetta ja sänkyä. Toisaaltahan sitä voisi jäädä tähän vaikka aamuksi valmiiksi.

Päivällä oli hetkittäin aurinkoista, ja otin muutamia sisustuskuvia kotonamme. Tuoreita otoksia tuli vähintäänkin mielessä verrattua oman kodin kuviin kevään puolelta. Osa sisustuselementeistä on edelleen samoilla paikoillaan kuten ennenkin, mutta pieniä värisävyjen päivityksiä on tapahtunut vähän siellä ja täällä. Keväällä meillä oli olohuoneessa ripaus keltaista, mutta nyt sen tilalla on hyppysellinen vaaleanpunaista.

Yksi paikallaan pysynyt elementti on Batgirl-juliste, joka edelleen nojailee ruokailutilan seinään. Pitäisi oikeastaan aktivoitua, ja vaihdella vähän printtien järjestystä sekä päivittää esillä olevia julisteita. Kaapissa on kuitenkin hauskoja kuvatuksia odottamassa vuoroaan.

Nyt sanotaan morjensta, ja palataan asiaan perjantaina (joka näyttää olevankin jo ihan tuossa viidentoista minuutin päässä).
2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...