.

6.11.2014

Rauhaa, rakkautta (ja räntää)3 x R. Rauhaa ja rakkautta riittää ainakin hetkittäin. Räntää ollaan saatu nyt meilläkin, ja talvirenkaat on vakaassa harkinnassa. Tuulen ja tuiverruksen jälkeen on kiva rantautua kotiin sisälle lämpimään. Pitäsiköhän unohtaa nyt hetkeksi kaikki kohdat henkiseltä todo-listalta ja keittää joko teetä tai vaihtoehtoisesti testata tämän vuoden laventelilla maustettua Blossaa? Joko olette glögejä maistelleet ja testailleet?

6 kommenttia:

 1. Nastat laitettu autoon ja hevoselle hokit 😊. Blossaa jo maisteltu. Hieman laventelia pohdin, mutta eipä pettänyt tänäkään vuonna. Tsemppiä loskaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on sitten homma hallussa liukkaita keleljä silmällä pitäen! Niin se pikku hiljaa pitääkin, jos aikoo turvallisesti päästä matkaan.

   Minäkin testasin nyt Blossan vuosimaun, ja se oli ihan hyvä. Laventeli jotenkin kyllä arvelutti minuakin. En osannut oikein sitä mieltää glögimauksi :)

   Poista
 2. Perinteisellä punaisella glögillä alottelin tänä vuonna. Lähikauppaan ei vielä ollut tullut viime vuoden glögisuosikkiani vaaleaa vaniljaglögiä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä perinteisestä punaisesta glögistä tykkää perheen nuorimmainen. Tuo vaniljainen täytyykin kokeilla, jos sellainen vaihtoehto jostain löytyy!

   Poista
 3. Tänään just join ekan glögin :))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...