.

26.3.2015

HyllistellenKeittiöömme tuli uusi säilytysratkaisu eli erittäin edullinen Hyllis-hyllykkö Ikeasta. Hyllis parkkeerasi keittiön seinustalle, jossa on pieni pätkä kaapistotonta tilaa. Aiemmin samaisessa kohdassa oli House Doctorin metallinen tarjoiluvaunu, mutta nyt säilytystä varten tuli muutama hylly lisää. Tärkein uusi säilytystarve meillä on koiranruoalle sekä muille koiran ruokaisille jutuille (luut, herkut). Hyllikseen latasin myös aiemmin tarjoiluvaunussa majailleet astiat, servetit, kannut ja muut sekalaiset tarvikkeet.

Koiranruokaosasto on Hylliksen alimmalla hyllyllä. Kuivamuona on ladattu Ikean muoviseen säilytyslaatikkoon ja muut koiratuotteet on House Doctorin lasisissa säilytystölkeissä. Tuo alahylly on vain hieman hankala saada kuviin mukaan, koska Hyllis sijaitsee saarekkeen sivustalla ja saareke estää koko hyllyn kuvaamisen suoraan edestä.

15 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää hyllis-asetelmat! Ikeasta löytyy kyllä näppäriä ratkaisuja edullisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Käytännöllinen, edullinen ja ihan kivannäköinen keittiössä... joten toimii :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää. On tuo Ikea mahtipaikka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meidän kotiin Ikea on tuonut monia hyviä ratkaisuja. Joten miksaamalla uutta, vanhaa, Ikeaa ja pikkuisen design-härpäkkeitä luo tämän meidän kodin oman sekametelisopan ja tunnelman :)

   Poista
 3. Kiva kun koiruuskin on saanut ruokansa tyylikkäästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu :) Tosin hän taitaa enemmän arvostaa noiden purkkien ja laatikoiden sisältöä kuin ulkonäköä. Lieköhän oppii avaamaan kuivamuonalaatikon kannen ihan itse :)

   Poista
 4. Hienolta näyttää :) Ja aivan ihana tuo sun vuosi-taulu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos i & i :) Juu, tuo vuosikalenteri on sangen positiivinen viestiltään ja graafisesti kaunis!

   Poista
 5. Mistä olet tuon ihanan kalenterin ja kortit hankkinut? :) kelpaisi mullekkin! Kotiutin itsekkin Hylliksen vastikään mukavan rouhee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi,
   tuon kalenterin tekijää en nyt juuri muista, mutta olen ostanut sen sisustusbloggareiden kirppikseltä ennen joulua (Kaapelitehdas).

   Korteista "sydän" on Ainoa Graphic Designin ja sitä mulla on ollut sisustuspuotini herttasen valikoimissa (uusi erä tulossa), ja tuo "peace" merkki on RK designin ja sitä saa varmaan jollain tavalla netistä (olisiko tällä hetkellä Society6 -kaupassa).

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...