.

21.3.2015

Sisustusideat toteutukseen?Ajatuksissa pyörii monta hyvää uutta sisustusideaa kotiimme. Toteutus kyllä ontuu hieman, mutta pientä aloittelua olen jo saanut ponnistettua aikaiseksi. Hain Ikeasta kaksi uutta Hyllistä (metallinen perus hylly) ja sellaiset ajattelin laittaa pystyyn. Toinen Hyllis tulee keittiöön ja toinen vessaan. Samalla muutama olemassa oleva huonekalu siirtyy prosessissa eteenpäin. Vessan punainen kissakaappi muuttaa käytävälle pyyhekaapiksi ja keittiössä oleva tarjoiluvaunu lähtee kaupalle tai olohuoneen sivupöydäksi. Lopullinen ratkaisu riippuu päivän fiiliksistä (mutta minkä päivän?).

Lisäksi nuorimmaisemme on ulkoistanut omasta huoneestaan vanhan Ikean senkin, joka puolestaan muuttaa kaupalleni Loviisaan. Matkan varrella tuon antiikkimäntyisen huonekalun on määrä muuttua mustaksi Osmo Colorin avulla. Projektia pukkaa!

Inspiroiko kevät myös sinua? Minulla valon määrä toimii ihan parhaana motivaattorina, mutta toisaalta arvostan myös näitä lauantai-iltoja, jolloin ohjelmassa on "ei mitään".

6 kommenttia:

 1. Heti kun valoa alkaa olemaan enemmän, iskee sisustusinto minuun. Pakko näpertää kaikkea pientä koko ajan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, hyvä! :) Mulla valon vaikutus on saanut aikaan ideamyllyn heräämisen, mutta tomera toteuttaja -tyyppi puuttuu vielä kuvasta :)

   Poista
 2. Yleensä inspiraatio kasvaa kevään korvalla mutta nyt on jotenkin ollut vähän jähmeää. Samalla tavalla kuin sinulla, mulla on muutama juttu vaiheessa odottaen juurikin sitä oikeaa fiilistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tässä täytyy vielä hetken latailla akkuja, jotta se varsinainen toteutusvaihe lähtee käyntiin?!? :)

   Poista
 3. Wonderful flower pot and pillow case!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...