.

24.3.2015

Yksi pieni moiHalusin vain tulla sanomaan moi: moi!

Mitä kuuluu arkisista arkisimpaan tiistai-päivään? Siihen kuuluu pari koneellista pyykkiä, tiskikoneen lataamista ja tyhjentämistä, hetkittäistä auringonpaistetta, tuulta, tuiverrusta ja kuurosadetta. Tiistaihin kuuluu myös kauppakassien roudaamista, nettitilausten pakkaamista, vetämätöntä oloa, kahvia, teetä, makaronilaatikkoa, laskutusta, sometusta, muutama valokuva ja tuntitolkulla näppäimistön näpyttelyä. Kokoustelua, makustelua, puhelinta, sähköpostia ja jäätelöä, joka unohtui pöydälle sulamaan.

Ja tietysti tiistaihin kuuluu monta hännän heilutusta, innokasta puuskutusta ja joka nurkan nuuskutusta. Kohtakohan tuo karvarousku oppii sisäsiistiksi? Ehkä kohta, ja sitten kaadun sohvalle.

6 kommenttia:

 1. Ihana, kamala arki. Enemmän kuitenkin se ihana ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enemmän kuitenkin ihana :) Näin se on minunkin mielestäni!

   Poista
 2. ♥ En muista olenko aiemmin jättänyt kommenttia, mutta blogisi on aivan hurmaava ja KOTISI myös.. ♥ Olisi kiva jos kurkkaisit minunkin blogiani ja jättäisit vaikka puumerkin käynnistäsi.. :) Ihanaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Amanda! Täytyypä tulla ehtiessäni katsastelemaan blogiasi :)

   Poista
 3. Se on se arki. Täällä tiistaihin kuului tiskausta, raivausta, vuokrasopparin kirjoittamista, isän kahvillakäyntiä, Netflixiä, sometusta, koulua ja uuden tietokoneen etsimistä. Tänään sen pistin viimein tilaukseen, toivottavasti se on kohta jo käsissä ja blogikin päivittyy normaaliin tahtiin!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uutta asuntoa pukkaa kun vuokrasopparia olit tekemässä?! Oikein reippaalta tiistailta kuulostaa tuo sinunkin ohjelmasi :)

   Uuden läppärin hankinta on ollut mullakin mielessä. Vanha toimii vielä kyllä, mutta kollegakin jo vähän vihjailee, että "sulla on tosiaan TIETOkone" :) No vähän iso ja kömpelö se tuntuu olevan kannattevaksi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...