.

12.3.2015

Frescabar Helsingissä (Vau)

Osoite on Kasarminkatu 44, Helsinki. Ja paikan nimi on Frescabar. Tälläinen hyvien makujen kohtauspaikka ja kaupunkilainen olohuone avautuu huomenna (13.3.15) perjantaina ihan siihen Savoy-teatterin välittömään läheisyyteen. Frescabarissa kannattaa piipahtaa jos arvostat hienoja tuoreita makuja. Ravintolan koktaileja varten baarimestari puristaa kasapäin tuoreita hedelmiä, ja muutenkin raaka-aineet sekä makujen balanssit on tarkkaan mietityt. Listan drinkit saa normiversioiden lisäksi mietoina (esimerkiksi 1 cl alkoholia per juoma) tai kokonaan alkoholittomina. Itse testailin juomia lähinnä alkoholittomina versioina ja tykkäsin kovasti.

Frescabarin drinkkifilosofia rakentuu tuorepuristettujen hedelmämehujen sekä Brugal -rommien varaan. Brugal -rommit tulevat Dominikaanisesta tasavallasta ja ne edustavat aivan jotain muuta kuin perinteistä "rommi-cola" kulttuuria. Tuoksuttelin maistelutilaisuudessa aromikasta Brugal 1888 rommia, joka tuoksun ja maistelun perusteella vie ajatukset konjakkien sekä viskien maailmaan. Kerrassaan mielenkiintoinen tuttavuus!

Raikkaiden juomien lisäksi Frescabar tarjoilee pientä herkullista syötävää. Idea on se, että seurustelun ja hyvien juomien oheen voi poimia tapas-tyyppisiä herkkuja sekä pieniä mielenkiintoisia annoksia. Pikku ruoka-annokset asettuvat noin viiden euron hintaryhmään.

Sisustuksen näkökulmasta Frescabar edustaa viihtyisää ja rentouttavaa olohuonetta, johon voi kokoontua ystäväporukalla tai tulla piipahtamaan vaikka työpäivän jälkeen. Ravintolatilan värimaailma on seesteinen, eikä Karibia-henkisiä tehostevärejä ole lähdettyä hakemaan. Pääroolissa ovat siis kauniit juomat, maistuvat ruoka-annokset sekä ravintolatilassa istuskelevat kaupunkilaiset.

Onnea ja menestystä Frescabar! Nähdään siellä teillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...