.

8.3.2015

Lisää tätä

Aamuna eräänä pieni auringon pilkahdus pyrki sisään ikkunoista. Keskeytin työpäivän minuutiksi ja nappasin pari kuvaa. Tänään noita kuvia katsellessa ja tuulen tuiverrusta kuunnellessa se on aivan selvää - tätä kevät auringon iloa tahdon ehdottomasti lisää (ja mielellään pikaisesti).

Rentouttavaa sunnuntaita! Meillä on kohta vuorossa ulkoilu numero kaksi tälle päivää. Sen jälkeen ajattelin mennä omalle lenkilleni, sillä perheemme uusi koira ei varsinaisesti ole vielä lenkki-koira. Pikku hiljaa tuo adoptio-turilas uskaltaa ja oppii kulkemaan hihnassa ja lenkityksiä voi pidentää päivä päivältä. Parasta koirulin mielestä on kuitenkin oma koti ja isot ikkunat, joista voi silmäillä kyläraitin "todella vilkkaita" tapahtumia. Ruuhka-aikaan saattaa kiikarissa olla jopa auto ja kissa yhtäaikaa. Kiirettä pittää!
8 kommenttia:

 1. Täälläkin on ollut eilen melkoista tuiverrusta, aurinkoa kaivattais. Ihana koiruus ♥ Meilläkin koira usein istuskelee ikkunan edessä ja katselee pihalle. Meidän koira vain on niin pieni, että ei makuuasennossa yletä katselemaan ikkunasta, vaikka ne melkein lattiaan asti ovatkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meidän Ricalle tuo korkeus on ihan passeli, tosin välillä hän joutuu köllähtämään ihan kyljelleen kun alkaa unettamaan, mutta nopeasti se pää nousee uudestaan kyttäykseen, jos jokin kiinnostava ääni kuuluu :)

   Poista
 2. Voi suloisuutta! Kyllä on ilmoja pidellyt, en ole edes sitä pilkahdusta huomannut, mutta ensi viikolla sitten :D Hyvää naistenpäivää kaikille kolmen kodin naisille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään enää muista että mikä päivä tuo pieni auringonpilkahdus tapahtui. Toivottavasti uusi aurinkoisia päiviä on luvassa ensi viikolle.

   Tämän kodin naispoppoo kiittää ♥ Ja samoin sinne teille mukavaa naistenpäivän iltaa :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä sitä tutustutaan molemmin puolin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...