.

18.3.2015

#IKEAKEVÄT15

Viime viikolla kävin katsastamassa IKEAn kevät-malliston kuulumisia Suvilahden Tiivistämöllä. Päällimmäisenä minulle jäi mieleen tilaisuuden esittelyistä graffititaiteilijoiden suunnittelema Art Event -mallisto (julisteet) ja toukokuussa myyntiin tuleva Nipprig-erikoismallisto. Toki kiinnitin huomioni myös kauniisiin kukkaruukkuihin ja kastelukannuihin. Näin kevään alkumetreillä huomio kääntyykin istutuksiin ja sisäkasvien hyvinvointiin. Perässä seuraavat sitten luontevasti puutarhan istutukset ja näin alkukeväästä myös pikku taimien kasvattaminen.

Joko kevät on puraissut uudistumismielessä? Minua ainakin inspiroivat nämä aurinkoiset ja lämpimät päivät niin paljon, että terassin sisustelut alkavat olla mielessä.

PS. Noista IKEAn uutuuksista tuli vielä mieleen, että legendaarisen Olle Eksellin design tulee näkymään myös IKEAn valikoimissa nyt keväällä. Meillä kotonahan on Ekselliltä parikin julistetta entuudestaan. Näiden kaveriksi mietin Ekselin lintukuvioitua tyynyä, joka kohta puoliin IKEAsta löytyy. Jes!


11 kommenttia:

 1. Tosi kivoja juttuja on tulossa Ikealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! En edes luetellut tuossa postauksessa kaikkia tulevia uutuus tuotteita, joten runsauden pulaa on tässä kevään kuluessa on tarjolla :)

   Poista
 2. Ihan mahtavia juttuja tulossa! Onneksi tähän Jyväskylään saadaan lähipiste ihan tuota pikaa niin päästään mekin nauttimaan IKEAsta ilman niitä järjettömiä 'ostanniinpaljonkunautoonmahtuu'-hakureissuja :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, parempi niin, että pääsee käymään tarvittaessa! Meillä tuo "lähi" Ikea oli ihan alunperin Espoossa, mutta eipä sekään ollut mitenkään liian kaukana. Nyt tuohon Vantaan myymälään ajelee noin 40 minuutissa. Tulee ihan tarpeen mukaan piipahdeltua :)

   Poista
 3. Olipas hauska ilta! Olisi ollut kiva törmätä, kun samassa paikassa oltiin ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.beautyoflife.fi/2015/03/inspiraatio-ikean-kevatilta.html

   Poista
  2. Minäkin tykkäsin illan ohjelmasta (ja ruokatarjoilusta myös)! Olisi tosiaan ollut kiva törmätä. Ehkäpä hiippailtiin ihan lähietäisyydellä?! :) Pitäisi varmaan udella ihmisiltä vieläkin aktiivisemmin, että "ketäs te ootte?" :)

   Poista
 4. Tykkään niin siitä, että vihdoinkin sisustukseen on tulossa lisää värejä. Kivoja juttuja olet bongannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värejä diggailen minäkin. Toisaalta myös tasapainoilen pelkistetyn sisustuksen ja vähän sellaisen boheemimman ja värikkään tyylin välillä. Vähän kumpaakin taitaa meiltä löytyä :)

   Poista
 5. Oli kiva nähdä ja turista oikein kunnollakin <3 Ihana ilta ja ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että ehdittiin höpötelläkin! :) Ja kiitos kirjasta - pääsen selailemaan sitä hetkisen kuluttua (kurkkasin jo hieman, ja olettepa projektissanne onnistuneet!!!).

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...