.

3.8.2015

MaanantaiMaanantai tulee, olet valmis siihen tai ei. Useimmiten uuteen viikkoon tulee hyökättyä samalla vauhdilla kuin viikonloppuunkin. Viikonpäivillä ei ole oikeastaan hirveästi väliä omassa elämässäni. Välillä tosin mietin, että pitäisikö joku viikon päivistä tosiaan pyhittää vapaapäivän vietolle, mutta toistaiseksi viikot pyörivät ympyrää kuin karuselli.

Eilen meillä oli kotosalla pienesti syntymäpäivien viettoa, kun perheemme esikoinen täytti huikeat 16 vuotta. Tänään uuden viikon starttia siivittävät syntymäpäivien jäljiltä herkkujen jämät ja kauniit ruusut. Oman lisänsä loistokkaampaan viikon alkuun tuo tietysti aurinkoinen keli ja valon määrä, joka häivyttää pyykkikasat, pölypallot ja ikkunanpesun tarpeen. Jos tuohon salaperäiseen pyykkikasojen häivytykseen ei riitä pelkkä valoisuus, niin kannattaa vaikka sulkea kodinhoitohuoneen ovi. Poissa silmistä, poissa mielestä?

Ihanan aurinkoisia päiviä niin lomalaisillekin kuin sorvin ääreen palanneille!

10 kommenttia:

 1. Poissa silmistä kyllä toimii, mutta ärsyttävästi ne tekemättömät hommat jää aina mieleen pyörimään. Täälläkin olisi kiitettävä pyykkikasa ja monta muutakin kasaa, mitkä kaipaisivat selvitystä! Ehkä alan nyt hommiin.. Ehkä parin blogivierailun jälkeen :D Kivaa uutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti nuo kasat tosiaan kummittelevat jossain mielen sopukoissa, jos niiltä koittaa silmät sulkea :)

   Samoin sinne - reipasta ja kesäistäkin uutta viikkoa!

   Poista
 2. Onnea synttärisankarille. Kauniita ruusuja on saanut <3
  Mukavaa elokuun alkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia onnitteluista ♥

   Mukavaa elokuuta!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Näissä on kyllä tosi jännä sävy. Kauniita ovat!

   Poista
 4. Met ollaan pyritty sunnuntait viettään vapaata, olis hommia taikka ei, joita pitäis tehdä. Saa odotella silloin maanantaita. Poissa silmistä, poissa mielestä toimii melko hyvin, yleensä lähdetäänkin sunnuntaisin johonkin poissa, ettei tarvii ajatella niitä odottelevia hommia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä periaate! Kyllähän sitä lepoa ja lepopäivää kaipaa. Itse koitan pitää sunnuntain työpäivän minimissä :) joskus jopa täytenä lötköilypäivänä ihan ilman kotitöitäkään.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...