.

7.8.2015

Sisustajan julisteet

BLOGIYHTEISTYÖ | Olen printtifani, julistehullu, korttien keräilijä ja kuvataiteen ystävä. Löydän kiinnostavia printtien tekijöitä muista blogeista, pienistä puodeista, nettikaupoista ja mediasta. Tällä kertaa toinen toistaan kivempia julisteita löytyi desenion nettikaupasta.

Desenion sivustolla parhainta antia on mielestäni valmiit kollaasiehdotukset, joista itse sain runsaasti ideoita sekä inspiraatiota. Yksittäisiä julisteita osaan minäkin ostaa ja ripustaa, mutta toimivien tauluseinien miettiminen on selkeästi hankalampaa. Desenion inspiraatio tauluseinissä on erilaisia tyylejä ja julistekokoja sekä värimaailmoja mietittynä.

Julisteet ovat ylipäänsäkin helppo ja huokea tapa päivittää sisustusta ja kodin tai yksittäisen huoneen ilmettä. Sisustus nimenomaan piristyy ja siihen tulee uusi näkökanta uudenlaisella printtituotteella. Julisteen tyyliä mukailleen sisustukseen voi tuoda muutaman muunkin elementin kodin päivittynyttä ilmettä korostamaan.

Graafiset mustavalkoiset julisteet toimivat aina ainakin meidän kotimme sisustustyylissä. Viime aikoina graafiset julisteet ovat saaneet seurakseen myös hieman pehmeämmän tyylisiä kuva-aiheita, joita löytyy luonnosta. Myös vesivärityylillä toteutetut lehti- ja muut kasviaiheet tuntuvat olevan hyvinkin ajankohtaisia.

Valitsin meidän kotiimme pari kasviaiheista julistetta sekä takuuvarman graafisen julisteen. Tyttären huoneeseen päätyi erittäin trendikäs "Coco Chanel" juliste, jonka bongasin myös aiemmin tänä kesänä Asuntomessukohteesta. Omaan makuuhuoneeseeni on tulossa graafinen kettutaulu, joka pääsee huoneessa jo olevan kettugrafiikan kaveriksi.

Ripustelu ja kehystys on parhaillaan meillä käynnissä. Julisteiden paikkoja mietitään ja sovitellaan. Samalla tulee myös vaihdettua muutamien pienesineiden paikkoja ja päiviteltyä kodin värimaailmaa. Kuulostaa melkein uudistumiselta ja uuden (syys)kauden avaukselta!

PS. Palaan desenioon vielä myöhemmin uuden postauksen merkeissä, jolloin on luvassa tyylikkään kollaasin arvonta!


2 kommenttia:

 1. Printtitaulut (printit) on kyllä ihania ja nykyään valikoimakin on ihan mahtava.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi näitä ihania ja erilaisia saa hommattua monesta eri paikasta. Desenio oli mulle uusi tuttavuus, ja mukava sellainen :)

   Hyvää viikonloppua!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...