.

28.8.2015

Blogger Goodie Bag Challenge (herttanen)

Oikein hyvää alkavaa viikonloppua! Meillä Loviisassa vietetään jälleen kerran Loviisan Wanhat Talot -viikonvaihdetta. LWT-kohteet ovat avoinna lauantaina ja sunnuntaina kello 10 - 17. Minulla on tietysti myös herttanen avoinna la - su kello 10 - 16. Herttasen tuotteita on myös hiukan saatavilla LWT-kohteen numero 31 (Vackerbacka) pihamaalta. Vackerbackasta saat myös herttasen pikku mainoksen, jolla saa viikonlopun ajan sisustuskaupan valikoimasta - 10 % alennuksen. Alennus on voimassa vain Mariankadun myymälässä. Alennuksen voi yhdistää kaikkiin mahdollisiin muihinkin alennuksiin, kuten kaupalta löytyviin sesonkipoistotuotteisiin, joiden oma alennusprosentti on huikeat - 50 %.

Mutta siihen bloggaaja-haasteeseen: jos sinulla on sisustusblogi, ja vierailet Loviisassa nyt Loviisan Wanhat Talot -viikonloppuna (29. - 30.8.15), niin piipahda ihmeessä myös herttasella (Mariankatu 20, Loviisa). Kun ilmoittaudut herttasen kassalla ja kerrot blogisi nimen sekä osoitteen, saat mukaasi kivan lahjakassin, joka sisältää sisustus- sekä herkkutuotteita herttasen valikoimasta. Lahjakassiin on piilotettuna tuotteita ainakin Nicolas Vahélta, House Doctorilta ja Bloomingvillelta. Lahjakasseja on varattuna 20 ensimmäiselle sisustusbloggaajalle.

Herttasella on tuttujen sisustusmerkkien kuten House Doctorin, Affarin ja HK Livingin lisäksi myös uutuuksia Miikolta (kuvissa) ja Essent'ial -merkiltä, jonka valikoimista herttasella on ekologisia kierrätyspaperista valmistettuja säilytyspusseja


8 kommenttia:

 1. Tuollainen goodie bag olisi kiva. Ikävä vaan kun ei ole mitään menoja muuten siellä suunnalla.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hei, ne Loviisan Wanhat Talot on juuri se hyvä syy piipahtaa Loviisassa :) Kaupunki on muuten täynnä myös kirppareita!

   Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 2. Hei mikä on tuo ihana ruksityyny viimeisen kuvan pussukassa? En löytänyt nettikaupasta, vai oonkohan vaan sokea... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on HK Livingin tyyny (kanvas), jossa toisella puolella on kolme rastia ja toisella on leijona-aihe. Tuo ei tosiaan ole nettikaupassa (hinta 32,- puodilla).

   Toisinaan tulee tuotteita, joista tavarantoimittajalla ei ole kuvatiedostoja, ja silloin ne usein jää nettikaupasta pois (jollei ehdi / muista niitä kuvailla itse). Pinterestistä näytti löytyvän tälläinen https://www.pinterest.com/pin/439875088576959473/

   Poista
  2. Olin ihan unohtanut käydä katsomassa vastauksen, ohopsan... Olisiko tuota tyynyä mahdollista saada tilattua esim. sähköpostitse? Loviisa kun on turhan pitkän matkan päässä. Jos onnistuu niin heitätkö vaikka sähköpostia pahnue miuku gmail.com. :)

   Poista
  3. Onnistuu! Meiliä laitettu!

   Poista
 3. Onpa kauniita sisutusjuttuja! Olisipa täälläkin tuollaisia kauppoja tarjolla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja herttanen palvelee tietty myös nettikauppana ;) (herttanen.fi)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...