.

23.8.2015

Seuraa mua

Sunnuntaita! Koitin ottaa torstaina hieman enemmän kuvia päivästäni, ja lisäsin niitä Instagram-tililleni. Minulla on ollut jo pitkään suunnitelmissa tehdä sellainen "minun päiväni" postaus tänne blogiini, koska itse tykkään vastaavia lukea muiden blogeista. Jotenkin se kamera vaan unohtuu pois arkipäivien vauhdista ja päivät kulkevat ilman kuvallista dokumentaatiota. Ensimmäinen "oma päivä" kokeilu tapahtui siis tuolla Instan puolella yhden torstai-päivän merkeissä.Torstai lähti käyntiin ilman herätystä noin puoli seitsemän maissa. Vesilasillisen jälkeen laitoin vähän nuttua päälle ja lähdin käyttämään koiraamme ulkona. Aamulenkki on yleensä noin 20 - 30 minuuttia. Tämän jälkeen tulemme sisälle, laitan teetä tulemaan ja avaan koneen.

Tyttäret heräävät omien lukujärjestyksiensä mukaisesti ja hoitavat omat aamuaskareensa. Sitä mukaan kun bussit tulevat kylälle, niin opintielle lähtijät poistuvat talosta. Koira huiskuttaa lähtijät matkaan, käy syömässä, kyttää naapureita ja kylätietä, käy hakemassa rapsutuksia ja menee sitten jo nokkaunille.

Kymmenen tiennoilla olin tulostanut herttasen nettitilausten lähetyslistat ja pakettikortit, käynyt läpi sähköpostit, tehnyt markkinointia eri kanavissa, käynyt ykköstyöni sähköpostit lävitse ja olin valmiina hurauttamaan herttasen toimipaikkaan Loviisaan. Pakkasin lähetykset, vein ne paikalliseen postiin eli R-kioskille ja kävin ruokakaupassa. Mukaan tarttui tällä kertaa kimppu auringonkukkia.

Kotona keitin kahvit ja tein pari leipää. Otin mukaan materiaalia kirjanpitäjälleni ja lähdin ajamaan Porvooseen. Kirjanpitäjällä vaihdoimme vauhdikkaasti kansioita ja jatkoin matkaa Porvoon Haikkooseen, jossa oli alkamassa ykköstyöni kaksipäiväinen tilaisuus.
Yrityspäivillämme oli paikalla henkilökunta eri maiden konttoreilta, joten iltapäivä sujui erilaisten tiedottamisien ja päivitysten parissa. Otimme myös porukasta erilaisia valokuvia. Kuvaajalla oli käytössään pieni kamerahelikopteri, joten kuvamateriaalista tulee taatusti vähän erilaista.

Virallisen ohjelman jälkeen vuorossa oli valmistautuminen 80-luvun teemajuhliin. Juhlaväen joukossa oli aika vinhan näköistä menijää, eikä Jane Fondan tai Tom Cruisen vaikutteita oltu unohdettu. Minulla oli asuna omasta kaapista löytynyttä rekvisiittaa, jota koitin lähinnä stailata 80-luvun värikkääseen tyyliin. Tukan kuohkeudessa ja luomivärin määrässä kasaritunnelma on ehdottomasti "more is more".

Iltajuhlamme kruunasi yllätysnumero, eli paikalle oli värvätty esiintymään bilebändi Osmos Cosmos. Illan vaihduttua viileäksi loppukesän yöksi oli mukava kävellä tähtitaivaan alla kohti hotellihuonetta. Muutaman tunnin uinumisen jälkeen vuorossa oli kylpylähoitoja ja lisää yrityksen virallista ohjelmaa.

Sellainen torstai! Koti kolmelle blogia voit seurata Instagramin lisäksi Google+ palvelussa, Facebookissa ja tietysti myös uudistuneen Indiedays -portaalin kautta. Koti kolmelle löytyy Livingspace -blogien puolelta.

PS. Desenio-julisteiden arvontaan voit osallistua vielä koko tämän sunnuntai-päivän!

6 kommenttia:

 1. Menoa täynnä ollut torstai, siitä menosta tykkäilinkin instan puolella.
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, näin pääsi viikko taas vaihtumaan. Ja kauhistus - huomenna on taas torstai!! :)

   Poista
 2. Cool tee!

  Have a great Sunday :)

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  VastaaPoista
 3. Olipas virkistävä, hauska ja ihan uudentyyppinen postaus :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen tykännyt näitä silloin tällöin blogeista lukea ja jossain vaiheessa koitan varmasti uudelleenkin.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...