.

14.8.2015

#IKEAkuvasto #kutsusyömään

IKEA kutsui syömään. Illastelut tapahtuivat ihan kohta ilmestyvän uuden kuvaston merkeissä. Tämän vuoden kuvaston teema on rakennettu kodin sydämen eli keittiön ympärille. Yhdessä syöminen ja ruoanvalmistaminen ovat niitä elämän sulostuttajia, jotka kuuluvat tavalla tai toisella ihan jokaiseen päivään. Välillä ruokaa voidaan tehdä pitkän kaavan mukaan, ja ruokailulle annetaan aikaa. Arjen keskellä ruoka voidaan nauttia pikaisestikin tai vaikka ihan lempi sarjaa telkkarista katsoen ja samalla annosta kulhon reunalta hörppien. Tapoja on monia, ja näin se on hyvä.

Siinä missä käytännölliset ja kauniit astiat, kattilat, pannut, säilytysratkaisut ja ihan huonekalutkin rakentavat yksi kerrallaan kodin toimintoja ja tunnelmaa, voi kotoilija miettiä myös arjen keskellä pieniä valintoja sekä tekoja ympäristön hyväksi. Kestävänkehityksen merkityksestä ja valintojen vaikutuksista puhuu myös IKEA, eikä jätä tätä onneksi vain kauniiden sanojen tasolle, vaan toimii myös itse tuotannossaan sekä raaka-aine että materiaalivalinnoissaan ympäristövaikutuksia ajatellen. Pienet teot ja hyvät valinnat muodostavat puroja ja lopulta isoja virtoja luonnon ja ympäristön hyväksi.

Eilinen tapahtuma oli rakennettu kauniisti Kaapelitehtaan Puristamolle. Hulppea teollisuushenkinen tila sopi erinomaisesti IKEAn uutuus tuotteiden esittelyyn sekä hyvän ruoan nauttimiseen median edustajien kesken. Bloggaajia oli myös runsaasti paikalla, eli näkökulmia ja raportteja tapahtumasta seuraa varmasti vuorossa lähipäivien aikana.

Nyt kun näin tapahtumassa livenä Sinnerlig-malliston valaisimen, niin entistä enemmän haluaisin sen meidän olohuoneeseemme. Korkkipintaista olohuoneen pöytää kävinkin jo kerran Vantaan IKEAlla bongaamassa, mutta viikko sitten sitä ei ollut vielä saatavilla. Uutta reissua siis pukkaa Vantaan suuntaan lähipäivinä.12 kommenttia:

 1. Okei, odotan siis hetken ennekö hätiköin Ikea-tilaukseni kanssa :D Tahdon uuden kuvaston hyppysiini ja päivitän vasta sitten kaikki tarvittavat keittiövälineet ;)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän päivän paperikuvasto on hieman kutistunut ja digitaalisessa versiossa on sitten linkkejä videoihin ja muuhun lisämatskuun. Juu ja sitten on se kuvastosovellus, jossa huonekaluja voi sovittaa omaan kotiin!

   Itse ihastuin (jälleen) 365+ malliston kattaustuotteisiin. Ja kieltämättä sieltä löytyi muutama muukin uutuus sarja, joka sai harkitsemaan muutamaa pientä hankintaa :)

   Poista
 2. Oli kyllä aivan huikea tapahtuma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivan rento tapahtuma, ja tuotteet oli stailattu tosi kivasti esille!

   Poista
 3. Yksi osa syksyn starttausta ja sen fiilistä on IKEAn kuvasto :) Tuo vanerinen A, onko se hylly tms.?
  T: Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, kuvasto on kiva löytää postilaatikosta! Tapahtumassa oli isot vanerikirjaimet "IKEA" josta tuo kuvakin. Taisivat olla ihan mainosmateriaalia, eli ei hyllytoimintoja niissä (vaikka olis muuten kiva idea!!).

   Poista
 4. Oli aivan upea tapahtuma ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Näinkin sut siellä parin pöydän päässä :)

   Poista
 5. Ihanan näköisesti siellä oltiin kaikki laitettu esille.
  Nyt vaan sitten odotellaan sitä uutta kuvastoa!
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stailaus oli tosiaan kohdallaan! Esilleasettelussa oli kivast hyödynnetty myös kuormalavoja, ja näiden tuotteiden kanssa ne sopivatkin hyvin yhteen.

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 6. Tuolla näkyi meidän mukava pöytäseuruekin... vain iloinen Anne puuttui kuvasta:))) Kiitos siis mukavasta seurasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän se hurja kakkos-pöytä näkyy :) Kiitoksia seurasta, ja näkyilimisiin taas jossain tapahtumassa!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...