.

22.8.2015

Väriä elämään PorvoostaPorvoon vanha kaupunki tarjoaa silmänruokaa ja väriä elämään jo miljöönsä puolesta. Vanhat rakennukset ovat värikkäitä, ja kaupungin pihaosasto on laitellut kukkaistutuksia kävijöiden iloksi.

Astumalla sisään Vanhan Porvoon kahviloihin ja putiikkeihin löytää tuota väri-iloa vielä roppa kaupalla lisää. Itse piipahdin perjantaina Vanhan Porvoon puolelle kahvittelu mielessä. Kahvihetken jälkeen käveleskelin ympäriinsä ja päädyin Kretuliini -nimiseen sisustuskauppaan, joka todellakin tarjosi värisävyjen ilotulitusta kerrakseen. Kyseisessä myymälässä on nimittäin aivan hillittömän laaja valikoima Rice -tuotemerkin melamiiniastioita. Enpä tiennyt entuudestaan, että Ricella on näin kattava valikoima saatavilla Suomesta saatikka itäiseltä Uudeltamaalta.

Ricen astioita meiltä löytyy kotoakin. Niitä olemme saaneet alunperin tuliaisiksi Kööpenhaminasta, ja myöhemmin noita on täydennetty jopa Kodin Ykkösen valikoimista. Hankin nyt Kretuliinista pientä jatkoa aiemmille astioille, eli ostin setin  pieniä sirkusaiheisia mukeja. Kerrassaan hauskoja!

Ricen tuotteissa on se jännä ja hauska puoli, että ne sopivat jollain mystisellä tavalla toistensa kanssa yhteen, vaikka värejä ja kuvioita olisi kuinka paljon samassa kattauksessa. Se on varmaan kiinni oivaltavasta värien, ja ennen kaikkea juuri oikeiden sävyjen, käytöstä.

Kretuliinin tarjontaan kuuluvat muuten myös sisustussuunnittelupalvelut, joten käypä kurkkaamassa heidän Facebook-sivulta yhteistietoja, jos kodin muutokset ovat mielessäsi.
6 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita nuo astiat ovat, voisin useampaa väriä sieltä kotiuttaa.
  Ihanan tunnelmallinen paikka on muutenkin.
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseisestä puodista löytyi kyllä vaihtoehtoja riittämiin :)

   Nykyään en ehdi käydä kiertelemässä sisustuspuoteja niin usein kuin haluaisin, joten tälläiset mini irtiotot ovat aivan mainioita.

   Poista
 2. Me käytiin kesällä Porvoossa ja minäkin ihastuin niin miljööseen kuin juuri tuohon samaiseen Kretuliin.Teinkin niistä postauksen heinäkuun puolessa välissä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikuskelen lähes päivittäin Porvoo - Loviisa välillä, mutta silti noihin kaupunkeihin tuntuu pompsahtavan ylläreitä löydettäväksi :)

   Poista
 3. Astiat ovat merkiltään itselle uudet, en ole aiemmin törmännyt niihin. Kivoja ja värikkäitä ovat. Kukat ovat kyllä kauniita väriloistossaan. Meillä on saanut pitkin kesää poimia omalta pihalta aina jotain erilaisia maljakkoon, ihmeesti myös kestävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkia poimin minäkin ja ilahdun aina kesän edetessä uusista lajikkeista.

   Ricen astiat on tosiaan persoonallisia ja kivoja tietysti konepestävyytensä ja kestävyytensä puolesta.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...