.

22.2.2016

Valot ja varjot

Viime viikon loppupuoli meni jännittäessä elämää suurempia kysymyksiä. Jostain syystä oma terveydentilakin kyykkäsi hieman, ja nyt on onneksi tiedossa mitä tehdä seuraavaksi. Kun se normaali, ja joskus maailman tylsin arki menee pois uriltaan, niin sitä joutuu miettimään asioita pohjamutia myöden. Niin lähellä toisiaan on valo ja varjot, onni ja itku, kiitollisuus sekä täysin ymmärrettävä ja inhimillinen tylsistyminen.

Huumoria uuden viikon aloitukseen tuo Zaandamin Primarkista ostamani puuvillakassi, joka on kuvitettu Star Wars -hengessä. Välillä se normaali toimistopäivä menee kevyesti sloganin alle "Time to go to the dark side". Vaikka oikeastihan tämä normaali arki on lumenvalkoista poutapäivää isompiin haasteisiin verrattuna.

Palailen nyt alkuviikosta Cilla's puhdistustuotearvonnan voittajiin. Luvassa on myös jatkoa keittiön käytännöllisyyden pohdinnoille. Tällä kertaa ajattelin miettiä kierrättämistä ja jätteiden lajittelua. Tärkeää, arkista ja helppoa, jos nuo käytännön kuviot on miettittynä omien neliöiden mukaisiksi.

Antoisaa viikkoa!


3 kommenttia:

 1. Hauska tuo kassi.
  Kivaa viikkoa sinne ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole mikään varsinainen Star Wars fani, mutta tuon kassin huumori osui minuun :)

   Kivaa viikkoa Outi!!

   Poista
 2. And it's kind of fun too :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...