.

14.2.2016

♥ ARVONTA & ALE-KOODI ♥

Lumista ystävänpäivää täältä Loviisan suunnalta ♥

Kohta lähdemme karvakuonon kanssa lenkille, mutta sitä ennen halusin muistuttaa arvonnasta, joka pyörii blogissani 17.2.16 asti. Tarjolla on Cilla's puhdistustuotteita parille onnekkaalle. Arvonnan löydät täältä.

Herttasen ale-koodi YSTAVA10 on voimassa vielä tänään sunnuntaina ja huomenna maanantaina (15.2.16 päättymiseen asti). Koodilla on saa 10 prosentin alennuksen koko herttasen varastovalikoimasta.

Otin eilen muutaman tunnelmakuvan Loviisan sisustuspuodilta. Pieni keväinen sisustusinspiraatio on jo iskemässä minuun. Minua ilahduttaa myös uudet kivat tuotemerkit, joita olen saanut herttaselle. Niitä yhdistää hyvä design, läpinäkyvä tuotantoprosessi, suomalainen osaaminen sekä eettiset arvot tuotantoprosessissa.

Viime aikoina olen miettinyt muutenkin herttasen tulevaisuutta, arvoja ja suuntaa, johon herttasen kanssa olemme pikku hiljaa kulkemassa. Välillä asiat kulkevat omalla painollaan, mutta toisinaan tarvitaan aktiivisia kannanottoja, valintoja ja panostamista ihan uudella tavalla. Se on yhtäaikaa innostavaa, jännittävää ja stressaavaakin.

"Epäröinnin kynnyksellä kysy kuinka paljon rohkeutta uskallat tänään jättää käyttämättä" - Tommy Tabermann.6 kommenttia:

 1. Voimia ja intoa valintojen kanssa. Hyvää ystävänpäivää Anne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, ja hyvää ystävänpäivää myös sinulle Heidi ♥

   Poista
 2. Oikein ihanaa ystävänpäivää Anne <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...