.

3.2.2016

Kiss my...

Amsterdamin Nike Storessa roikkui esillä treenikassi, jonka olin ajatellut hankkia jo lehdessä näkemäni kuvan perusteella. "Kiss my airs" on juuri oikea julistus heilumaan olalle, kun kuntosalille tieni vie.

Istumatyöläiselle tekee vaan niin älyttömän hyvää käydä vähän ruotoa oikomassa ja lihassäikeitä pingottelemassa. Varsinaisesti en ole koskaan hirveästi digannut salitreenistä, mutta näin keski-ikäisenä mikä tahansa liikunnallinen aktiviteetti on plussaa. Enkä pidä huonona sivuvaikutuksena ollenkaan niskanseudun verenkierron paranemista. Saattaa joskus jopa joku kirkas ajatus päästä vintille asti!

Liikunnan iloa!


8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää. Liikunnan iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos... välillä liikunnan iloa ja välillä rutiinin kautta voittoon :)

   Poista
 2. Sama täällä, että salille on vain mentävä, että pysyy kroppa kunnossa. Odotankin aikoja,että tulee pyöräily ja rullaluistelukelit. Vaihtelua liikkumiseen. Kiva tuo treenikassi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse liikun mielummin ulkosalla, mutta kyllä tuo lihaskuntopuolikin olisi hyvä yrittää jollain tasolla pidettyä "mukana" :)

   Poista
 3. Pitäisikin taas aloittaa salilla käyti...olen vaan niin tosi laiska aina sinne lähtemään..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee lähdettyä helpommin, jos on kaverin kanssa sopinut treeniajan salille. Treenaus itsessään sujuu hyvin yksinkin, mutta se on juuri tuo lähtemisen "vaiva" :)

   Poista
 4. Liikunta tukee todellakin myös aivojen toimintaa kuten terveelliset elämäntavat kaiken kaikkiaan. Voit pian huomata myös itse työn sujuvan entistä paremmin kun on parempi olo! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tuo liikkuminen on aika kokonaisvaltaisesti plussaa (jos nyt ei hirveästi telo itseään) :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...