.

27.2.2016

Magnolian aikaan

Magnolian oksia on alkanut vilahtelemaan blogien kuvissa, ja onneksi myös pienen kaupungin kukkakaupassa. Kyselin paria oksaa ostaessani, että tuodaanko Suomeen pitkiä magnolian oksia, kun sellaisen haluaisin laittaa oikein isoon lasipulloon esille. Kuulemma pitkiä oksiakin on saatavilla, ja sellaista odottelen myös saapuvaksi. Magnolia on kaunis yksittäisenä oksana. Meillä tosin vihreään House Doctorin lasipulloon noita oksia on eksynyt muutama. Pitäisi varmaan jakaa niitä muutamaan erilliseeen pulloon tai maljakkoon, ja jakaa keväistä kauneutta vähän useammalle pöydälle.


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kaiken lisäksi tässä on mieto miellyttävä tuoksu!

   Poista
 2. Upeat magnoliat! <3 Sellainen pitkä oksakin olisi aivan ihana. Luulen tosin, että olisi liian suuri riski, että meidän kisu pitäisi sitä kiipeilypuuna. :)

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa voisi arvostaa :) Pitkä oksa on mielikuvissani kaunis yksittäisenä oksana. Toivottavasti pääsen testaamaan myös käytännössä!

   Poista
 3. Ihanan näköisiä nuo magnolian kukat <3
  Aurinkoista viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Magnolian kukinnassa on samaa viehkoa ja karua kauneutta kuin ompun kukassa. Tosin nämä magnolian kukat vaikuttavat hieman kestävimmiltä kuin omenan oksat maljakossa.

   Aurinkoista nyt tosiaan on! Vau!

   Poista
 4. Voi että toi on kyllä niin kaunis oksa :). Täytyy pitää silmät auki, jos jostain löytäisi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvittelen näin maalaisena, että pääkaupunkiseudun kukkakaupoista magnoliaa saa helposti?! :) Loviisakin petraa!

   Poista
 5. Todella kauniit kukat ja sopivat hyvin tuohon lasipulloon :) Tämä on ensimmäinen vuosi kun olen innostunut oikeasti keväästä, siitä saa kyllä hieman syyttää teitä ihania inspiroivia bloggareita kuvienne kanssa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, keväästähän ei voi olla innostumatta :D Ja varmasti (sisustus)blogeissa kohkataan kevättäkin vähintäänkin hyvissä ajoin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...