4.9.2013

Kasoja

Silloin kun arki juoksee nopeampaa kuin pelästynyt hirvi varvikossa, tuppaa kodin nurkkiin kerääntymään outoja kasoja ja selvittämättömiä pinoja. Näin syksyn jo pihapiiriin hiipiessä, tuntuu myös siltä, että sekoitus kesää ja kylmeneviä iltoja valloittaa myös osaksi sisätiloja. Vaatetuksen muuttuvat vaatimukset lainehtivat eteisessä, ulkoa kerätään herkimmät kesätavarat jo pois ja pikku hiljaa myös kesän kasvatit eli paprikat ja chilit pitää napata sisätiloihin lämmittelemään.

Kun kesä on niin rakas, syksylle jää auttamatta hieman valjun välitilan maine. Ehkä vielä on kuitenkin luvassa päiviä, jolloin kesäkalusteiden pehmusteet vielä siirretään takaisin istuimille, mukaan otetaan vilttejä, ja pihalla voi viihtyä vaikka yömyöhään.

12 kommenttia:

 1. Syksyllä me istutaan ulkona pimeässä viltin kääriytyneenä ja katsellaan pihatulta padassa. Ihanan tunnelmallista, pimeys, hiljaisuus ja tuli..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kieltämättä ihanalle tunnelmoinnille!

   Poista
 2. Ihana postaus jälleen ja kuvasi hienosti myös meidän arkea ja eteisen tämän hetkistä sisältöä. Ja juu, pehmusteetkin vielä toiverikkaana odottavat josko pääsisivät ulos omille paikoilleen. Mukavaa arkea teille sinne meren äärelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin vielä toivon (ja uskon) että pihalle pääsee istuskelemaan ihan auringossakin (puhumattakaan niistä pimeistä illoista, joita koristamaan voi sytytellä kynttilöitä).

   Kiitoksia, ja kiitos samoin - reipasta ja aurinkoista viikon jatkoa!

   Poista
 3. Syksyisin onkin mukava istuskella ulkona shaaliin kääriytyneenä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka olenkin palelija, niin komppaan kyllä pimeiden syysiltojen ihanuutta (pitää varata pari peittoa enemmän, niin alkaa tareta :)

   Poista
 4. Sinulla kasatkin ovat kuin postikortteja;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥
   Kiinnitin itse huomiota kuvassa siihen, että tyynykasassa on samoja värejä kuin taustalla näkyvässä päärynä-printissä. Sattumaa varmaan?! :)

   Poista
 5. "Vaatetuksen muuttuvat vaatimukset lainehtivat eteisessä". Kivasti sanottu, melkein kuin runoutta. :) Nuo sinun kasasi näyttävät kovin kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ehkä sellaista arkipäivän runoutta sitten?! :) Täytyykin muistaa tämä jossain vaiheessa, kun se runous käy konkreettisella tasolla nyppimään tuolla eteisessä!

   Poista
 6. Vuoden aikojen mukaan koti muuttuu. Meillä on nyt tuolien tyynyt sisällä, piilossa mahdollisilta yösateilta. Kauhulla taas odotan, kun kukat täytyy korjata pihalta sisälle. Ne eivät tunnu koskaan mahtuvan takaisin ja sitten kuukauden kuluttua niihin on taas tottunut. Rakastan tätä väljyyttä vielä. Sattumaa tuskin on tuo väriesi yhteensopivuus; kaikki mistä tykkää sopii yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teillä ulkoilee myös sisäkukat? Minä olen tainnut joskus sellaistakin koittaa, mutta oli paahde ja kuumuus vissiin vähän liikaa noin yht' äkkiä kasveille.

   Niin se taitaa olla - kun valitsee mieluisia tuotteita kaupoilta, niin kyllä niissä varmaan on joku yhdistävä tekijä, vaikka sitä ei aina tulekaan ajatelleeksi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...