9.9.2013

Monsteritaso

Meillä on keittiön avohyllyssä esillä muroja, myslejä, korppuja sekä ajoittain vaihtuvia muita herkkuja ja välipaloja. Viikonlopun leffailtaa varten voidaan keittiön hyllyltä valita jotain pientä. Tällä kertaa herkkuhetkeen kuuluivat vaahtokarkit ja rusinat.

Olen koittanut motivoida itseäni herkkulakkoon, mutta saa nähdä meneekö plörinäksi koko suunnitelma. Jotenkin on vaan niin haastavaa sinnitellä ilman sokerilatausta. Koukussa, kyllä. Ehkä totaalikieltäytyminen auttaisi tässä vaiheessa?

Lasipurkissa näkyvät Tigerin rusinarasiat ovat meillä olleet alkusyksyn hitti. Maanantai-aamun monsteritason voi todeta huvenneiden rusinoiden määrästä (tai peilistä).

Reipasta uutta viikkoa!


6 kommenttia:

 1. Ai miten ihania monsterirusinoita! :D pitääpä käydä hakemassa näitä kotiinkin.

  Tykkään hirveästi siitä, että kauniit tavarat ovat lasipurkeissa esillä. Tosin keittiön tasot on niin paljon helpompi siivota, kun ei tasolla ole mitään ylimääräistä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja muuten näistä rusinoista: niissä on eri makuja (omena, aprikoosi ja "rusina").

   Joo, lasipurkit on kivoja (ja miksei myös vaikka peltipurkit), mutta toisaalta myös yksinkertainen ja tyhjä on kaunista :) Siivoamisen kannalta ajateltuna on kuitenkin näppärää, kun purkit ovat suurin piirtein päivittäisessä käytössä, niin ne ei pääse hirveästi pölyyntymään.

   Poista
 2. Täällä aloitettiin herkkulakko vuoden alusta...eli 7 kiloa sitten ja totaalilakko oli pakko ottaa käyttöön, kun vähentäminen ei tainnut kuulua sanavarastooni...sitäkin joskus kokeiltiin...:)
  Nyt vaan ei paino saisi enää yhtään pudota...ongelma sekin....:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Hieno suoritus, kun jo vuoden alusta on herkut olleet kielettyjen listalla. Toivottavasti minä pystyn edes pienimuotoisesti herkuttomaan elämään. Pahoin kuitenkin pelkään omalla kohdalla, että totaalikieltäytyminen on ainoa keino joka oikeasti toimii.

   Poista
 3. Nuo minivaahtokarkit on niin yltiösöpöjä! Nättien asioiden purkittaminen on mun lempipuuhaa, esimerkiksi noissa vaahtokarkeissa on paljon enemmän tunnelmaa kuin jos ne olisivat tavan pussissa :)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus myyntipakkaus on niin päheä, että tuotteen voi laittaa sellaisenaan näkyville, mutta yleensä meillä kaadetaan esim murot lasipurkkeihin. Vähentää ainakin sitä visuaalista sekamelskaa hyllyltä. Ja lasipurkeissa elintarvikkeet säilyvät melko mukavasti.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...