14.9.2013

Light Me UpOtin verhot pois ikkunoista kesän alussa. Tarkoitus oli vain pyykätä verhot ja ripustaa takaisin paikoilleen. Kesä tässä nyt kuitenkin vierähti ilman verhoja, ja suurin hidastin projektin etenemiselle oli selkeästi vaihe nimeltään silittäminen.

Nyt syksyn tullen alkoi tuntumaan vihdoin siltä, että verhoja jälleen tarvitaan. Näytin verhoille jopa hieman sitä silitysrautaakin, ja ripustin verhot vähän eri tavalla kuin aiemmin. Pieni piristys on sekin, että ruokailuhuoneen verhot ovat nyt tv-huoneessa. Tässä tapahtui nyt sellainen pienen pieni kodin sisäinen kierrätystapahtuma. Näin meillä usein vaeltavat myös muut kodin pienet sisustustavarat, joskus jopa hieman järeämmätkin mööbelit.

Ruokapöydän kohdalla on nyt vaalean beiget verhot, jotka itse asiassa ovat melko ohuet. Ainakin toistaiseksi saamme siis nauttia valoisista hetkistä, eikä ohuet verhot hirveästi tuota valon määrää himmennä.

Aurinkoista viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Se on jännä miten kesällä ei verhoja niin kaipaakkaan, mutta talvella ne haluaa takaisin...tekevät jotenkin kodista pesän...kylmyyttä vastaan..:)
  Tykkääm tuosta tapetista!
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, vaikka voisi kuvitella että kesällä sitä juuri verhoja tarvitseekin, mutta minulla on ainakin tuo verhoasia päässyt unohtumaan kesärientojen aikaan. Ehkä sitä tulee oltua niin vähän sisällä että ei paljon väliä sisustusjutuilla silloin.

   Kiitos, tapetista tykkäämme itsekin!

   Poista
 2. Mulla on ollut nyt monta vuotta mustat verhot huoneessa ja oon pitkään ajatellut ottaa ne pois ja antaa ihanan ajan patinoiman ikkunan näkyä, en vain ole saanut aikaiseksi. Täytyy ottaa huomenna asioikseen samalla kun vaihtaa petivaatteet :)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on olohuonepäädyssä mustat verhot, ja täytyy kyllä sanoa, että kun nuo verhot ottaa pois, niin kodin ilme muuttuu paljon. Mustat yksinkertaiset verhot ovat kauniit ja tuovat ryhtiä tilaan, mutta kun ne ottaa pois, niin todella huomaa eron tuossa valoisuudessa.

   Mukavaa sunnuntaita!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...