1.5.2016

Huhtikuu paketissa

Huhtikuu siirtyi historian havinaksi. Kokosin jälleen muutaman huhtikuisen otoksen yhdeksi kollasiksi. Näin jälkikäteen katsottuna näyttää siltä, että huhtikuussa vihreä väri hiipi linssiin. Muutenkin huhtikuu oli melko värikäs: oli hupaisaa IKEAn GILTIG-malliston lanseerausta, Indiedaysin Blogger's Inspiration Day -tapahtumaa, tutustumista tuleviin sisustusmallistoihin ja tietysti siinä sivussa herkkua jos jonkin näköistä.

Herkut ovat viimeisen kuukauden aikana minun osaltani olleet terveellisiä, kasvispitoisia, värikkäitä ja tietysti myös maukkaita. Poikkeuksen ruokavalioon teki puolen välin kuun synttärikemut, mutta palasin vähäkaloriseen rytmiin heti synttäreiden jälkeisenä päivänä. Nyt ryhtiliikkeeni jatkuu edelleen. ja hyvällä mielellä olen tuota elänyt.

Työrintamalla on ollut myös kiireistä, ja bloggaamiseen liittyvät pienet riennot ja tapahtumat ovat tuoneet kaivattua taukoa perus arjesta. Herttasen puodille olen saanut tietysti jo kevään ja kesän uutuuksia, ja sisustusinspiraatiokin jo "vaivaa". Samalla tulee tietysti mietittyä innoissaan mitä kaikkea sitä kesän aikana tuolla pihalla ehtiikin tehdä. Suunnitelmat ovat tietysti kovat tässä vaiheessa kautta!

Kesäisen lämpöistä toukokuuta!


2 kommenttia:

 1. Cool sneakers!

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah :) I chose those instead of black or grey ones I usually have. Spring feeling :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...