22.5.2016

Ruokapuheita

Ihania herkkupaloja on kiva kuvata ja vielä kivempi nautiskella. Sushien värkkäystä ei ole tullut kokeiltua, mutta haettua kylläkin Loviisan Sakurasta (vain perjantaisin kello 15 - 17) tai jostain matkan varrelta, kun kotiin päin on ollut palailemassa. Loviisalaiselle sushit ovat siis nimenoman herkkuja, kun tarjolla näitä ei ole jatkuvasti.

Perjantai illan sushihetken juhlisti entisestään pikku pullo samppanjaa. Sushi + samppis = tähtihetki. Jälkkäriksi meni muuten jotain aika hassua: lakritsijogurttia + pensasmustikoita. Vähän sellaista lintu vai kala -osastoa, mutta plussan puolelle tuokin makuelämys jäi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...