29.5.2016

Puutarhaideoita

Kävin keräämässä inspiraatiota oma pihan muokkaukseen Loviisan avoimet puutarhat -pihoilta. Kiertelin laiskan pulskeasti useamman kohteen. Tulppaanit olivat jo aika monessa kohteessa ehtineet kukkia. Omenapuun kukkien terälehdetkin olivat tuossa viikolla sadelleet maahan. Siitä huolimatta alku kesän pihoissa oli nähtävää ihan kivasti. Erityisesti minua kiinnostaa puutarhoissa kivat pienet keksinnöt ja yksityiskohdat. Pihaan tuo oman persoonallisen otteensa erilaiset romuromenttiset tai taiteelliset asetelmat. Myös erilaisten materiaalien kierrätys ja hyötykäyttö on mukavaa nähtävää. Vehreetä on!

PS. Sitä kun välillä tuskailee omien istutustensa kanssa, ja ihmettelee kasvatuksen huonoa menestystä... sitten tulee vastaan Loviisan Mariankadulla kielot, jotka kirjaimellisesti kasvavat kadulla. Kyllä tuo luonto osaa näyttää välillä pitkää nokkaa yrittälijäälle.

Kuvat: 1 - 7 Villa Armas | 8 Pitkänpöydän talo | 9 Mariankatu | 10 - 12 Kuninkaanlampi | 13 - 15 Villa Aaltonen6 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmia, oikeaa sielun ruokaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loviisan puutarhoissa riittää tuota tunnelmaa ja nähtävää :)

   Poista
 2. Ihania kuvia, on niin vihreää! :) Odotan jo hiukan innolla sitä että joskus pääsee muuttamaan omaan omakotitaloon tai edes rivaripätkään ja saa tehdä hiukan pihatöitä muttei kuitenkaan liikaa :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan sopivasti :) Meillä on ainakin liikaa nurtsia, kun sitä ei tahdo ehtiä leikkaamaan (puhumattakaan muista kukkapenkkien kuopimisista jne.)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Loviisasta löytyy kyllä tunnelmallisia puutarhoja, joita on ilo käydä kiertelemässä kameran kanssa tai ilman :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...