.

12.12.2010

Hello Kitty kävi täällä. Ja katosi.

Huh ja hei. Elämää lastenjuhlien jälkeen... eilen olimme kyläilemässä kymppivuotiaan pojan juhlissa ja tänään meidän nuorimmainen sai pitää syntymäpäiväkutsut ystävilleen. Tyttären varsinainen syntymäpäivä on sen verran lähellä joulua, että on havaittu hyväksi järjestää kaverikekkerit hieman etukäteen. Joulun läheisyys vie kaverit jo mökeille, mummuloihin ja muuten vain joulun pyörteisiin.Tällä kertaa kakkupöytään saatiin vierailevaksi tähdeksi Hello Kitty. Täytteenä oli vadelmaista rahkaa, ja kakku oli oikein maistuvaa sorttia. Kakku katosi lautasille, ja kelpasi erinomaisesti myös lapsi vieraille. Sangen usein lapset jättävät kakkuilut väliin ja keskittyvät pikku herkkukippoihin. Suolaisena vaihtoehtona tarjosimme pikku pizzasia.

Nyt taitaa olla pikku hengähdyksen aika. Jäiköhän sinne kippojen pohjille vielä jotain pientä hyvää? : )

9 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis kakku. Voi vain kuvitella miten herkullinen kakku oli - onhan vadelmarahka itsessään on jo niin makoisaa syötävää : )

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen kakku! Eihän tuota malttaisi syödäkään...

  VastaaPoista
 3. Kakku oli kaunis ja oikein hyvän makuinen. Raskittiin onneksi myös laittaa syöntiin : )

  VastaaPoista
 4. Teitkö kakun siis itse? Ihanat värit:)

  VastaaPoista
 5. Kakun teki meille tuttu taitaja. Lapset olivat nähneet ja maistelleet kakkuja sukulaisen 1v synttäreillä viikkoa aikaisemmin.

  VastaaPoista
 6. Voi noita Kettukarkkeja! Vesi nousee ihan kielelle. En ole maistanut niitä varmaan 15 vuoteen, jotenkin olin unohtanut ne ihan kokonaan.

  Meillä myös vietetään synttäreitä hiukan eri päivinä. Toisinaan kuukausikin itse juhlapäivän jälkeen. Muuten olisi vaikea saada kavereita juhlimaan. Onnea vain sankarille!

  VastaaPoista
 7. Kettukarkkien käärepaperi on aika hieno! Tuntuvat muuten kelpaavan aika hyvin lapsillekin.

  Kerrotaan onnittelut synttärisankarille. Varsinainen päivä on sitten tämän viikon lopussa.

  VastaaPoista
 8. Voi miten nätti kakku! Saapa nähä millon meille tulee Hello Kitty villitys :) Nuo kettukarkit on hyviä, muistan ku mummo aina osti niitä ja joka kyläreissulla saatiin suut makiaks :)

  VastaaPoista
 9. Kyllä se Hello Kittiys yleensä jossain vaiheessa iskee. : )

  Mummot ja kettukarkit... juu juu! Jotenkin on alkanut kettukarkit tarttumaan ostoskoriin. Ehkä tässä painaa keski-ikä jo pahasti päälle. : D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...