.

30.12.2010

Postilaatikosta löytyi mekko

Postilaatikostamme löytyi tänä aamuna mukava yllätys, kun posti oli lennättänyt Amerikasta tänne etu Siperiaan asti paksun kirjekuoren. Kuoresta löytyi suloinen mekko ja sen kanssa yhteensopiva vaaleanpunainen takki. Olin nämä voittanut aiemmin Johannan blogin arvonnassa. Mekkopalkinto on menossa lahjaksi pienelle neidille, joka voi toivon mukaan käyttää juhlavaa settiä tulevissa kekkereissään. Ja mihinkäs sitä ei voisi nainen (vaikka nuorikin) lähteä kukkamekkoon pukeutuneena!

Mekon esittelee seuraavaksi esikoisemme iku suosikki pehmokaveri Liona Leijona.


Mekkosettiin kuuluu ihana vaaleanpunainen takki, jonka vuori on samaista ruusukangasta kuin mekko.


Mekkoarvonnassa kysyttiin mekkomuistoa, johon kirjasin mukavan muiston useamman kesän takaan. Mekkomuisto ei ollut oma vaatetukseni, vaan tyttärien pellavaiset kesämekot. Poikkeuksellisesti tytöillä oli tuolloin samanlaiset mekot. Kuva on skannattu paperiversiosta, joten kuvanlaatussa on vähän menneiden vuosien havinaa.

Palkintomekon sain valita mekkokauppa.com nimisen verkkokaupan valikoimasta. Kyseistä kaupasta olisinkin löytänyt vaikka kuinka monta kivaa vaihtoehtoa, mutta päädyin ruusukuvioiseen eli kesäiseeen vaihtoehtoon. Suosittelen mekkokauppaa kaikille pienien tyttöjen vanhemmille, isovanhemmille ja muille tuttaville. Käykäähän kurkkaamassa puotia! Kiitokset vielä Johannalle palkinnosta ♥

13 kommenttia:

 1. Ihanat pienet tytöt ja ihanat mekot! Ja tuossa voittamassasi havisee kyllä suuren suuri ja mahtava Ameriikka:D

  VastaaPoista
 2. Tyttösetkin ovat noita mekkoja välillä muistelleet. Nyt ei mene edes pikku siskolle iso siskon vanha. Niin ne vuodet : )

  VastaaPoista
 3. Anne, helpotus että paketti tuli perille! Postilla meni nyt kyllä (etten sanoisi) ennätys pitkään. Mutta parempi myöhään.

  Liona Leijonallekin tuo asu sopii! Kovin näyttää leijona-neito hehkeältä :)

  Kiitos, kun osallistuit ja jaoit mekkomuistelon. Tyttöjen pellavaiset juhlatamineet ovat valtavan kauniit - kuten myös tyttöset!

  VastaaPoista
 4. Paketti postilaatikossa on mukava juttu! Mekko jatkaa tänään matkaa eteenpäin oikealle omistajalle. Kiitoksia!

  Lionan nappisilmissä näyttäisi olevan tavallista enemmän pilkettä, kun sai uutta mekko sovittaa ja esiintyä mallina : )

  VastaaPoista
 5. Onnea kauniista mekosta!

  Elämyksellistä Vuotta 2011 ja kiitos blogistasi, joka on ajamassa minua selvästi aiempaa enemmän ottamaan nyt sisustuksirjoja♥

  Kaipaisin sisustusblogeja, joissa ei olisi enää tarvetta vauvahuoneisiin ja kuraeteisiin, mutta tilaa koiralle tai parille etc. En löydä.

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia, mekko on tosiaan kaunis!

  Nyt pienen seesteisen (kelluvan) juhla-ajan jälkeen toiveissa on saada projekti kunnolla käyntiin, myös käytännön tasolla. Elämyksiä on varmasti luvassa... toivottavasti paljon myös selllaisia positiivisia onnistumisen tunteita.

  En ole minäkään löytänyt ihan tuollaista blogia mitä tarkoitat. Useassa blogissa voi olla postaus esimerkiksi jostain melkoisen tuoreesta lehtiartikkelista, jossa on juuri sitä tyyliä mitä etsit, muutta muuten blogin oma tyyli voi ollakin sitten vähän jotain muuta. Valkoista & tanskalaistyylistä on suomalaisissa blogeissakin aika paljon, mutta taidat jo niitä itsekin lukea.

  Kyllä sellainen blogi vielä löydetään - Kuraeteisellä taikka ilman!

  VastaaPoista
 7. Leena Lumi: Riippuu paljon siitä, mitä tyyliä etsit. Mutta onhan noita aika paljon, joissa ei lapsia vilise (jos se on ainoa kriteeri). Tässä muutama esimerkki (ainakaan minä en ole huomannut keskittymistä lapsiin, saattaanhan niitä toki olla):
  Koti Kainuunkadulla
  Susannan työhuone
  Mummola Chic
  Miss Mustard Seed
  16 House
  Marie Elisabeths Rum
  Parolan Asema

  Tosin yksikään näistä ei kyllä taida keskittyä pelkästään sisustukseen...:/

  VastaaPoista
 8. Hyvin olet Anne muuten tyylitellyt blogia!! Taitavaa!

  VastaaPoista
 9. Tuossahan tulikin jo ehdoituksia (sisustus)blogeista. Leena Lumi oli aiemman postaukseni kommenttipuolella laittanut jo kysymyksen aiheesta tälläsellä määrityksellä:
  "Vaatimukset: Ei pelkkää valkoista, ehkä ripaus ranskalaista, mutta myös tanskalaisuus ja brittiläisyys käyvät. Rosoa, patinaa, kiveä, romantiikkaa, mutta ei liikaa, ihan uusia ratkaisuja etc. Onko tämmöistä blogia? Blogin pitäjällä ei mielellään pieniä lapsia, sillä keskityn aikuissisustukseen, ei enää vauvahuoneita tai kuraeteisiä. "

  Leena, kiitos! Jos tuollaista kuvakollaasia haluat kokeilla, niin picasalla voi niitä viritellä. Picasassa on mukana erilaisia kuvankäsittelyefektejäkin (musta-valko, vanhanaikainen jne).

  VastaaPoista
 10. Onnea kauniista mekosta! Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 11. Hyvää uutta vuotta Mari!

  VastaaPoista
 12. Ihana kaunis mekko-takki-palkinto! Onnea sen johdosta! Onnellinen pikkutyttö,joka sen päälleen pukee;D Ja oikein hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 13. Yaelian, kiitoksia onnitteluista! Onnellista uutta vuotta!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...