.

3.12.2010

Hidasta

Liian hidasta. Vaikka hidastaminen on ilmeisesti jopa muotia, niin tässä tapauksessa en jaksaisi ottaa rauhallisesti ja nauttia (hitaasta) matkasta. Haluan ne talofirmojen tarjoukset heti kaikki tänne mulle! Viimeisiä talopakettitarjouksia odottavan aika on pitkä, ja kun päätöksen sekä tilauksen haluaisin jo tehdä. Ja kuoppia kaivaa ja sisustuksia miettiä.

Hidastelu sopii kyllä ihanasti vaikka viikonloppuun, leffailtaan ystävän kanssa, ruoan valmistukseen ja unelmointiin. Taidan olla kuitenkin tyyppiä, joka ajaa projektit mielellään hyvällä vauhdilla alusta loppuun. Vahva motivaatio tehdä valmista elää minussa. Nyt ei olla päästy edes alkua pidemmälle, ja tuleva juhlakausikin tuo mukanansa hidastavia tekijöitä. Tahtoo tilata! Kuinka kauan tarjouksen laskemiseen voikaan talofirmalta mennä?

Odotellessa voisi tietysti keskittyä vaikkapa siivoamiseen ja varaston raivaamiseen. Ja pikkuisen voisi ripotella joulua kotiin. Ihan pikkuisen vain.Istutin valkoiset hyasintit vihreisiin tuikkukuppeihin. Sipuli itsessäänkin on jo hauskan näköinen. Vieno hyasintin tuoksu antaa lupauksen tulevasta juhlasta. Kreisi pöllö on päässyt vartioimaan olohuoneen tuohuja kattovalaisimesta käsin.

Rentouttavaa (ja hidasta) viikonloppua toisen adventin merkeissä!

Kiitokset vielä Omamaamansikka -blogin Johannalle aurinkoisesta tunnustuksesta! Toivotan talvipäivän aurinkoa myös teille kaikille - toivottavasti viikonloppuna on myös noita aurinkoisia hetkiä!

9 kommenttia:

 1. Kyllä niissä talotehtaiden tarjouksissa voi kestää yli kymmenen kuukauttakin. Tai ainakin meille on vielä tulematta viime tammikuussa luvattuja tarjouksia :-)

  VastaaPoista
 2. Toivotaan, että tarjoukset saapuisi pian. Viikonlopulle toivon, että aika kuluisi oikein hitaasti ;) Ihanaa perjantai päivää sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Voi miten tuttu tunne. Kannustalolta saatiin tosi nopsaa tarjous (tasan viikossa). Tänään äherretään Jetta-Talon kanssa ja tiistaina Teri-talon kanssa tarjousta. Kreivi-talon tarjousta ollaan odoteltu nyt kutakuinkin 2 viikkoa.. Itse myös haluaisin homman eteenpäin, vaikka mikä kiire meillä on, sillä hommat alkavat varsinaisesti vasta keväällä.

  Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Hanne: Kiitoksia toivotuksista!

  Harri: Ahaa, että osa tarjouksista jää kokonaan saamatta?! Ei niillä taloedustajilla ole ilmeisesti sitten asiakaspulaa. Minä olen odotellut Teri-talojen tarjousta tässä jo tovin. Tiedä sitten onko edustajassa ja toisessa edustajassa isokin ero.

  Johanna: Viikonloppu saa tosiaan olla leppoisa ja kiireetön ihan mielellään! : )

  Onnenhippuja: Olisi kiinnostavaa kuulla, että miten Teri-talojen tarjous lutviutui teidän kohdalla. Tietenkin tuohon tarjousvaiheeseen vaikuttaa se, että kuinka paljon on perusmalliin tulossa muutosta, vai onko kyseessä kokonaan oma pohja.

  VastaaPoista
 5. Ymmärrän tunteesi. Olen ymmärtänyt, että kaikenlainen rakentamiseen liittyvä on hidasta. Paitsi maksu pitää olla heti.

  Ymmärrän olleeni jälleen kerran AASI. Meiltähän toden totta saa ostaa hyasintin sipuleita kaupasta ja olisin voinut syksyllä ostaa ja nyt kukat kukkisivat. Enpäs tullut ajatelleeksi. Olen vain harmitellut, kun kukat tulevat kauppoihin vasta vuodenvaihteen jälkeen.

  VastaaPoista
 6. Johanna, voihan ne hyasintit, amaryllikset ja muut toki sipulistakin asti kasvattaa, mutta minä olen ihan omin pikku kätösin tunkenut nuo hyasintit noihin kippoihin. Ostin ne kaupasta siis nuppuisina.

  Siellä teillä hyasintti ei kuulu joulukukkiin? Nyt muuten kun ajattelen mielikuvaa amerikkalaisesta kukkapuketista, niin mieleen tulee sellaiset todella isot ja runsaat (leikko)kukkakimput. Mahtaako näin olla? Asetelmat ovat runsaanlaisia?

  VastaaPoista
 7. Hauska pöllö;-)

  Minäkin olen projektityyppiä ja nyt mun projekti on kirjablogi. Mitähän seuraavaksi...

  Tunnelmallista itsenäisyyspäivän aattoa, Anne!

  VastaaPoista
 8. Tuolla pöllöllä on pikkasen stressaantunut ilme.
  : )

  Kiitos samoin, tunnelmallista adventtia ja oikein hyvää itsenäisyyspäivää huomenissa! Jälleen muistamme Suomen itsenäisyyden puolesta taistelleita ja juhlistamme kotimaatamme.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...