.

25.12.2010

Play it again Anne!

Vielä kerran joulusta. Muutama sananen siitä, että joulukalat olivat ihania ja että rosolli oli mukavan kirpakkaa. Vähän myös siitä, että kynttilänloiste oli tunnelmallista ja joulukoristeet kauniita. Tietysti jouluaattoiltaan kuului myös yhdessäoloa, odotusta ja toiveita. Osa toiveista toteutuikin, ja kuusen alta saattoi löytyä juuri se joulupukin kirjeeseen kirjoitettu toive. Illalla olohuoneen matolla testattiin uusia leluja ja sohvalla pötköteltiin. Joulu maistui perinteisesti myös suklaalle, piparkakuille, omenille ja glögille.


Kaksitoistavuotias maitoparta oli kenties kuusen alle ilmestyneistä lahjoista eniten innoissaan. Koirapoika on keksinyt tosissaan lahjojen avaamisen jännityksen, ja tälläkin kertaa hän oli niin otettu, kun oma paperinen herkkupussi löytyi kuusen alta. Huh, onneksi tuli oltua kilttinä!
Joulupäivä on sujunut vakavasti otettavan rentoilun merkeissä. Tai noh, ei tämä ole niin vakavaa, mutta erittäin tervetullutta. Joutilaisuus ja vapaa kellunta lataa akkuja ja parhaassa tapauksessa luovuus ja ideat syttyvät uuteen kukoistukseen. Kenties jo huomenna on jälleen aika suunnata katse eteenpäin ja miettiä tulevaa. Jos ei nyt ihan vielä sillä tavalla tosi tarkoituksella, niin vaikka sitten rennosti ja vapaasti rullaten.
Jälkikirjoitus: Ehdin suurin piirtein naputtaa viimeisen pisteen lauseen loppuun, kun mieleen tulivat jo pohjapiirrokset, rakennuslupa, maanrakennustyöt ja tarjouskilpailut. Stop. Takaisin jouluun vielä hetkeksi!

9 kommenttia:

 1. Hyvää joulua Anne Sinulle ja läheisillesi! Suloisia nuo kuusenkoristeet!

  VastaaPoista
 2. Johanna, kiitoksia! Ja vielä jouluillaan, ainakin pikkasen... välipäivinä taitaa kuitenkin arki käväistä välissä ja sitten otetaan uusi vuosi vastaan. Juhlaa juhlaa! : )

  VastaaPoista
 3. Ihana jos hetken ehdit levähtää :) Luovuus ja uudet ideat pääsevät liikkeelle. Raikkaita tämän vuoden viimeisiä päiviä sinne :)

  VastaaPoista
 4. Lepäilty on! Kirjan luku tuossa itse asiassa vielä kesken... ehtiiköhän loppuun ennen huomista työaamua?! : )

  Välipäivinä onkin luvassa myös ulkoilua ja kenties uimahallia tai muuta mukavaa tyttöjen kanssa.

  VastaaPoista
 5. No nyt en kyllä tykkää :(
  Olen kirjoittanut tänne jo muutamaan kertaan, eikä kommenttini millään näytä osuvan postilaatikkoosi-missähän vika?

  Iloista viikkoa ja ahkeruutta!

  VastaaPoista
 6. Bittiavaruuden mystisyys... jonnekin ne välillä tuntuvat katoavan.

  Viikko tässä eteneekin taas vauhdilla. Vähän töitä ja sitten omia kuvioita lasten kanssa. Mukavaa viikkoa sinullekin!!

  VastaaPoista
 7. Anne, onko sulla oikeesti koira?

  Löysit ainakin jouluflown...sen jumalaisen joutilaisuuden, kun ei tarvitse rynnätä mihinkään.

  Meillä oli uusittu joulumenuu hopeahääpäivän johdosta ja se oli niin herkullista, että otamme uusiksi loppuviikosta.

  Sinulla on tosi jännä vuosi edessä. Iloa, voimia ja toiveita sinulle♥

  VastaaPoista
 8. Anne, onko sinulla vinkkiä sisustusblogista, joka voisi kiinnostaa minua?

  Siis aion ensi vuonna ottaa enempi sisustuskirjoja, sillä mua viiraa taas;-)

  Vaatimukset: Ei pelkkää valkoista, ehkä ripaus ranskalaista, mutta myös tanskalaisuus ja brittiläisyys käyvät. Rosoa, patinaa, kiveä, romantiikkaa, mutta ei liikaa, ihan uusia ratkaisuja etc. Onko tämmöistä blogia? Blogin pitäjällä ei mielellään pieniä lapsia, sillä keskityn aikuissisustukseen, ei enää vauvahuoneita tai kuraeteisiä.

  VastaaPoista
 9. Leena Lumi: Meillä on Dani(el) niminen koirapoika, joka asuu pääsääntöisesti lasten isän kanssa eli entisessä kodissa. Viettää meillä aikaa aina tarvittaessa.

  Hyvää hopeahääpäivää näin jälkikäteen! Ihana juttu, että yhteinen taipaleenne on jatkunut näin ja tarina jatkuu edelleen! : )

  Seurailen aika paljon noita sisustusblogeja, mutta heti nyt ei tule suoralta kädeltä mieleen sellaista, jossa nuo kaikki yhdistyisivät. Ymmärrän kyllä hyvin millaista mielikuvaa haet! Tuollainen tyyli on myös lähellä minun sydäntäni. Laitan heti vinkkiä tulemaan kun tuon tyyppinen blogi / sivusto kävelee jostain vastaan.

  Hyvää uutta vuotta! ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...