.

22.5.2011

Vanhaa & uutta

"Vanha"


Makroviikkojen teemana on tällä kertaa julkaista jokin jo aiemmin otettu kuva, ja keksiä sille kaveriksi uusi otos, joka liittyy asiaan tavalla tai toisella.

"Uusi"

Voikukkia riittää jälleen ihmeteltäväksi. Minua ei nuo keltaiset sinnikkäät kasvajat häiritse nurmikossakaan. Hyvinhän ne mukaan mahtuvat sen pienen hetken kun tuo kukinta on ajankohtainen. Jo hetkisen päästä voikukat ovat jälleen untuvaisia palleroja, ja tuhannet siemenet leijailevat tuulen mukana ympäristöön.

Lisää tulkintoja aiheesta "Vanhaa ja uutta" löydät makroviikko kahdeksikon osallistujilta!

14 kommenttia:

 1. Kohta vaihtavat paikkaa, keltainen on vanhaa
  ja valkoinen uutta.

  VastaaPoista
 2. Sirpa: Totta! : ) Tuo vahdin vaihto käy nopeaan.

  VastaaPoista
 3. Voi että, kun aina vaan jaksan katsoa noita voikukan hahtuvia...vanha on suosikkini siis!

  VastaaPoista
 4. Mua ei haittaa enää voikukat yhtään ... Toista se oli vielä vuosi sitten, kun oli oma piha!
  Kivat kuvat.

  VastaaPoista
 5. Absolutely white: Voikukkan hötöpallot ovat tosiaan kauniita lähitarkastelussa : )

  Tellu: Ei ne voikukat haittaa omalla pihallakaan. Ainoa, josta saavat häädön on yrtti- ja kukkapenkki.

  VastaaPoista
 6. Kauniit kuvat!
  Mä olen kanssa opetellut uutta suhtautumista voikukkaa kohtaan. Oikeastaan se on aika symppis ja tosiaan pian ne ovatkin jo kukkineet kukintansa.

  Iloista viikon alkua sinne raksan laidalle :)

  VastaaPoista
 7. Uuden Kuun Emilia: Joskus olen jeesannut ystävää, joka kävi sotaa voikukkia vastaan. Oli voikukkaraudat ja kaikki apuvälineet. Hetken pieni pihamaa oli sitten voikukaton, mutta ilmestyivät uudelleen melkoisen nopeasti.

  Mulla menee "antaa kaikkien kukkien kukkia" raja tuossa pujossa. Sitä riivin kyllä irti pihamaalta, jos jossain sellaisen huomaan.

  Raksa kiittää toivotuksista : ) Ja takaisin tottakai mukavat viikon jatkot!!

  VastaaPoista
 8. Tässäpä tämä kontrasti tulee hyvin esille. Mutta tietysti mun piti alkaa miettiä munia ja kanoja. Siis ovatko haituvat uuden alku vai vanhan loppu...? Vai miten tämä nyt taas menisi. Kauniita kuvia kuitenkin.

  VastaaPoista
 9. Sari: Kiitoksia!

  Johanna: Hetkellinen on tuo voikukankin pompahdus esiin alku kesästä. Niin juuri, mistä se ihan ensimmäinen siemen tuli?! : )

  VastaaPoista
 10. Miten minä en osaa kuvata noin...

  Tänään oli Hesarissa juttua rikkakasveista. Vuohenputki on kaikkein kiusallisin ja yhdestä sen kukinnosta lähtee 30 000 uutta alkua.

  Olen tänään perannut jo tunteja sekä voikukkaa että vuohenputkea. Minun esittelypuutarhani ei ole tiptop, vaan akileijat ja orvokit ja malvat ja sormustikukat saavat vaeltaa vapaasti, mutta tämä ei ole mikään mummonmökki, jossa voisin ajatella noin taiteellisen vapaasti, että miten ihania hahtuvapalloja, vaikka ne kauniita ovatkin. Minulla on jopa oikein iso mustavalkoinen valokuva tuollaisesta voikukkahöytyvästä. Valitettavasti en voi antaa periksi.

  VastaaPoista
 11. Leena Lumi: Tykkään muuten aika paljon koiranputkesta, eikä tuo vuohenputkikaan ole hullumman näköinen, tosin en päästäisi sitä työllä ja vaivalla rakennettuun kukkapenkkiin.

  Hahtuvapallot boikottiin : ) No minulla nuo saavat vallata pihaa, mutta katselen toki mielelläni myös kauniisti työstettyjä puutarhoja.

  Aurinkoisia päiviä sinne upeaan puutarhaasi!

  VastaaPoista
 12. Kaunis pari! En ymmärrä puutarhahommista mitään, mutta minua ei ainakaan häiritse voikukat nurmella. Päinvastoin, ne antavat ihanan aurinkoisen alkukesän tunnelman.

  VastaaPoista
 13. TeeTee: Minusta voikukat sopivat myös hyvin alkukesää piristämään keltaisella värillään. Juuri nurmialueilla saavat vapaasti levitä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...