.

8.5.2011

5:55

Kesäinen aamuaurinko herätti kello 5:55. Illalla silmä luppasi, ja lehtien luku jäi kesken, joten poimin uusimman Avotakan lattialta ja jatkoin lukutuokiota. Hetken päästä oli mukava nousta keittelemään aamuteetä.

Keittiömme puolelle paistaa aamuisin, ja ihana valo houkutti käyttämään tilaisuuden hyväkseen. Nappailin muutamia valokuvia äitienpäivän hengessä.

Meillä lapset eivät edes yritä herättää äitiä juhlapäivinä, koska olen selkeästi perheen ainoa (tosi) aamuvirkku. Meillä on yleensä diili, että mahdolliset syntymä- taikka äitienpäivä kahvit voidaan keitellä sitten vähän myöhemminkin. Lapsilla on mahdollisuus laittaa aamupalapöytää koreaksi sillä aikaa kun olen lenkillä.


Meillä on leivosrasiassa pieni Petit Four -lajitelma, joka napattiin eilen mukaan porvoolaisesta Café Caprioletista. Rasiasta löytyy mansikkamarenkia, bebe-leivoksia, sitruunamacaronseja sekä pieniä suklaaleivoksia. Miniatyyriherkkuja saa maistella jokainen muutaman.

Eilen pörrättiin raksalla, ja aloittelin hiukan pihahommia. Pikku kaivuri oli apuna raivaamassa tontin nurkkaan, johon perustetaan hyötypuutarha. Olen unelmoinut myös pienestä kasvihuoneesta, mutta saa nähdä tuleeko sitä hankittua tässä vaiheessa.

Alimmassa kuvassa on muruset raksatauolla. Puhelimen kuvausominaisuudet toimivat kohtalaisesti optimaalisessa valaistuksessa, mutta ääriolosuhteissa eron kunnon kameraan huomaan selvästi.


Aurinkoista sunnuntaita, sekä onnittelut kaikille Äideille ♥

7 kommenttia:

 1. Ihanat ja makeat kuvat.
  Oikein Hyvää ja aurinkoista Äitienpäivää!

  VastaaPoista
 2. Hyvää äitienpäivää!
  Nams mitä leivoksia!

  VastaaPoista
 3. Sirpa: Kiitos samoin, aurinkoista ja mukavaa äitienpäivää!

  Niina: Hyvää äitienpäivää!! Nuo pikku herkku leivonnaiset maistuivat myös hyvälle : )

  VastaaPoista
 4. Hyvää äitienpäivää! Ihania herkkuhetkiä teillä ollut :)

  VastaaPoista
 5. Sini: Vielä ehdin toivottaa hyvää äitienpäivää takaisin päin! : )

  VastaaPoista
 6. Hyvää äitienpäivää! Taas niin ihania kuvia täällä.

  VastaaPoista
 7. Kristiina: Kiitos samoin, oikein mukavaa äitienpäivää... ja tässä vaiheessa päivää lisätään vaikka vielä että: mukavaa uutta viikkoa!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...