.

30.5.2011

Marimekon astiat

Jotenkin vaan tuntuu siltä, että pitäisi saada jokunen Räsymatto- ja Siirtolapuutarhasarjan astia. Olen koittanut vältellä astiahankintoja, sillä minusta tuntuu, että meillä on jo niitä tarpeeksi. Mukivarantona meillä on läjäpäin Muumi-mukeja, ja niistä olenkin jo lupaillut perintömukit tyttärille. Jos jotain meillä tarvittaisiin, niin se on muutama Teema-sarjan ruokailulautanen lisää. Mutta mitä tulee näihin Marimekon astioihin, niin ne vaan vetävät tuolla kaupan hyllyillä puoleensa. Muutama Siirtolapuutarha teemuki nyt ainakin voisi olla paikallaan?

Myös Sami Ruotsalaisen ja Maija Louekarin Hetkiä / Moments on aika kiva. Tuota kuosia voisin ajatella myös kankaana seinälle. Seinäkangas olisi muutenkin nopea ja kätevä vaihtaa toiseen, kun vaihtelun halu iskisi.

Meidän astiakaapista löytyy muutama Kaiku, ja niistä onkin nyt sateisina päivinä tee maistunut hyvälle! Tykkään kyllä lähestulkoon kaikista Marimekon astioiden kuoseista, mutta Unikkoa olen katsellut jo tarpeeksi lapsena. Nyt on hieman kevyempien kuvioiden aika.

6 kommenttia:

 1. Täällä yksi Siirtolapuutarha ja Räsymatto-sarjojen innokas fani ja kannattaja! Meillä on kumpiakin ja ahkerassa käytössä ovat. Kauniita ovat!

  VastaaPoista
 2. Täällä toinen Siirtolapuutarha ja Räsymatto-sarjojen keräilijä. Niitä kantautui mukaan vastikään Keski-Suomen reissulta, jossa oli tarjouksessa kaikki kyseiset Marimekon astiat ;-)

  VastaaPoista
 3. Anne, tällaisia ei saa postata. Olen maanikko mukien suhteen...Niitä on kätketty pitkin taloa, ettei Päämies huomaa niiden todellista määrää.

  Aina talvella kaikki puhuvat jouluastiastosta. No olisihan se hulppeet akun vois hankkia punaisen Taika.astiaston ihan vain talven juhliin...

  Huomasin muuten viime talvena, että Runo-sarjaan oli tullut semmosiet mukit kuin Hallamarja. Sopis mulle.

  En tarvitse näitä suvimukeja, sillä on niin paljon muumeja ja sitten olen hankkinut ne kauniit valkoiset KoKot, isot siis. Paitsi siis ehkä se sininen Taika...

  Jyväskylässä on KAKSI hyvää Marimekon myymälää ja kn ajan Viherlandiaan niin saman katon alla on Iittalan tehtaan myymälä;-)

  VastaaPoista
 4. Absolutely white: Niin, ja kun nämä räsymatot ja siirtolapuutarhat sopivat vielä niin kauhean hyvin yhteen toistensa kanssa! Oijoi : )

  Sari: Minä olen toistaiseksi ostanut näitä vaan muille lahjoiksi, mutta kohta varmaan itsehillintä pettää, ja hankin muutaman itsellenikin.

  Pitäisikin odotella, että tulee joku tarjous-juttu vastaan...

  Leena Lumi: Taika on upea myös punaisena. Minä haluaisin sen varmaankin (ekaksi) musta-valkoisena : ) Joo ja tykkään KoKoista kanssa. Ne sopivat hyvin yhteen Teema-kattauksen kanssa.

  Pitäisikin joskus pysähtyä Keski-Suomessa ja käydä paussilla Viherlandiassa. Pienet pyörähdykset muutamassa myymälässä saattaisi piristää ajomatkaa Oulun suuntaan : ))

  VastaaPoista
 5. Räsymatosta haluaisin kulhon. Toivottavasti joulupukki ymmärtäisi tuoda ;-) t. Satu

  VastaaPoista
 6. Satu: Mulla olisi ihan samanlainen toive... voikohan siihen j-pukkiin luottaa tässä asiassa?!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...