.

21.5.2011

Huoltopäivä

Eilen oli huoltopäivä. Sain tehtyä kaikelaista rästin rästiä pois päiväjärjestyksestä. Meno oli kyllä kipeiden lihasten vuoksi melko hidasta ja voipunutta, mutta sujui se päivä niinkin. Huoltopäivänä muun muassa tein tarvehankintoja ensi viikkoa varten, siivosin raksalla, siivosin kotona, kävin isosti ruokakaupoilla ja latasin kaapit sekä laskin villat. You know, välillä villat on vaan laskettava : )

Tuulensuojalevyä tarvitsimme muutaman lisää, ja lisäksi Teritalon pystytyksestä löytyi yksi virhe. Kirvesmies voi tuon asennusvirheen korjata paikan päällä, ja sovinkin puhelimitse homman Terin suuntaan.

Mutta mikä parasta, eristelevyt ovat nyt lattiassa ja minun ei tarvitse enää niiden kanssa painia. Pari haastavinta kohtaa kodinhoitohuone-sauna-akselilla olivat tuskaisimmat, kun noita läpivientejä, vesijohtoja sekä sähköputkia on niin paljon. Styroxia on kuitenkin neljä viiden sentin kerrosta, joten pienet leikkuuvirheet katoavat kyllä tuohon eristekorkeuteen. Uretaanivaahdolla voi tilkitä sitten kaikki mahdolliset lämpövuotopaikat.

Sähkömiehet tekivät täsmäiskun kohteeseen torstai aamuna, ja sähköasennukset ovat (simsalabim) myös valmiita ottamaan lattiavalun vastaan. Maanantaina tungetaan sitten verkot sisään taloon, ja vesikiertoinen lattialämmitys voidaan myös asentaa. Tarkkaa valupäivää ei ole vielä sovittuna, mutta se pitää fiksata ensi viikon aikana.

Aurinkoista viikonloppua! Me jatkamme täällä rakentamista, ja lähdemme hakemaan materiaaleja kaupoilta. Ajattelin tänään ostaa ainakin kaksi wc-istuinta, räystäslautamaalia ja katsella edullisia kaakeleita. Jos aika riittää,  niin pitää kurkkia myös Second Hand -vaihtoehtoja kalusteiden suhteen tuolla kirpputoreilla.

Ainiin, ehdittiinhän me eilen käydä häissäkin... pitäisi vielä ehtiä tyhjentää työpöytää... niistä ihan oikeista töistä! See You!

2 kommenttia:

  1. No huh-huh. Mikä meno! Olet reipas ja tehokas! Itse olen niin lamaantunut kaiken things to do-listan edessä, etten osaa edes aloittaa.

    VastaaPoista
  2. Heini: Välillä on päiviä jolloin toDo-listalta saa vedettyä yli vaikka kuinka monta juttua, mutta toisinaan päivät vain katoavat jonnekin, ja tekemättömien hommien lista sen kuin kasvaa pituutta.

    Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...