.

31.5.2011

Meillä on nyt keittiö!

Keittiö on. Mutta pientä säätöä tilanteessa on myöskin. Raksalla on vielä lattian valu tekemättä, ja niinpä keittiö on pinottu nykyiseen asuntoomme. Ennestään täällä oli jo laatat sekä pöntöt, joten tunnelma senkun tiivistyy. Pieniä hankintoja on toki vieläkin mielessä. Jos sopivaan hintaan sattuu löytymään tavaraa jatkossakin, niin roudaan ne kyllä vaikka mihin väliaikaiseen säilytykseen. Lattialaatat ovat nyt ainakin hakusessa.
Tällä hetkellä odotan siis hartaasti sitä, että saan sen lattiavalun työn alle ja tekijät jallitettua paikalle. Noin viikon päästä valusta voidaan rakennustöitä jälleen jatkaa, vaikka lopullinen kuivuminen kestääkin lähes valovuoden (kuivumisnopeus on noin 1 cm / 1 vko). Tässähän ihan pomppaa kohta kattoon, kun  rakentaminen on ollut pysähdyksissä jo tämän päivän. Pitäisi varmaan aloitella ulkomaalaus ajankuluksi, ja jatkaa tietysti pihatöiden kimpussa.

Aurinkoa!

10 kommenttia:

 1. Juu-u, keittiö se on. - Minä luulin, että meidän ulkomaalaus olisi jo käynnissä, mutta kaverista ei ole kuulunut pihaustakaan.

  VastaaPoista
 2. Villiviini: Toivottavasti maalarinne ilmestyy tuota pikaa. Minulla on lattian valun kanssa sellainen tilanne, että en ole saanut valuporukalta puristettua sitä varsinaista valupäivää. Toivon, että joku päämäärä sille kohta saadaan.

  VastaaPoista
 3. Oho, aika hauskaa, että keittiö on "vanhassa" asunnossanne. Toivottavasti pääsette pian kokoamaan keittiötä uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 4. Absolutely white: Joo, tämä oli hieman odotettavissa. Parhaassa tapauksessa raksalla olisi jo valettu lattia, jolloin keittiö olisi mennyt suoraan sinne. Nyt se on sitten täällä meidän ilonamme : )

  Meidän vanha asunto on muuten aika vanha. Tämä on rakennettu ihan tuohon 1900-luvun alkuun. Seuraava asumus on sitten vähän tuoreempi!

  VastaaPoista
 5. Oi, siellähän on jo keittiö saapunut paikalle :)

  Voi miten tutulta kuulostaa tuo kattoon pomppiminen. Malttamattomana ihmisenä en millään jaksaisi odotella töiden seisomista vaan haluaisin koko ajan nähdä jotain etenemistä. Odottavan aika on pitkä, mutta parempi odottaa kuin hätiköidä ja harmitella sitten lopputulosta.

  Tsemppiä sinne odotteluun!

  VastaaPoista
 6. Onnenhippuja: Kyllä se vähän tahtoo rassata, kun homma ei etene, ja kun kaikkea ei voi tehdä ihan ite : )

  Odotellaan, odotellaan... (mutta ei kauan!!)

  VastaaPoista
 7. Ei nyt ihan heti tullut mieleen, että se teidän keittiö on olohuoneessa :D

  VastaaPoista
 8. ii: On tämä vähän extremee, mutta onneksi meillä on aika hyvin tilaa. Kyllä sitä välivarastossakin asuu, kun oma uusi koti on tekeillä.

  VastaaPoista
 9. Ai että tällainen;-)

  Anna sen nyt vain kuivua rauhassa. Luitko eilisestä Hesarista sen jutun kun talon rakentamisesta tuli yhden perheen elämän painajainen.

  Ala maalata ulkoa. Minäkin olen yhden Teri-talon käsitellyt punamullalla.

  VastaaPoista
 10. Leena Lumi: No joo : ) on vielä vähän litteä, tämä meidän keittiö...

  Lattiaan saan valun vasta ensi viikon tiistaina, ja sitten kuivatellaan pitkään ja hartaasti. Onneksi väliseiniä pääsee tekemään jo viikko valun jälkeen.

  Ulkomaalaus olisi alkukesästä kova juttu. Ainakin räystäslaudat pitää tehdä heti pois päiväjärjestyksestä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...