.

29.8.2011

Kuvaterveiset


Tällä viikolla työmaalamme päästään jo tapetointi vaiheeseen neljän ensimmäisen huoneen osalta. Heti tapettien jälkeen voidaan myös laminaatit asentaa. Sauna ja pesuhuone ovat jo periaatteessa valmiit. Kiuas on tosin kytkemättä ja kunnollinen siivous tekemättä. Myös pesuhuoneen ovi on vielä paikalleen laittamatta.

Keittiön ja olohuoneen osalta jatkan edelleen tasoittamista ja maalaamista. Olen todennut itselleni helpoimmaksi tavaksi korjata tasoitusta vielä pohjamaalauksen jälkeen. Maali paljastaa armotta taitamattoman kittauksen ja hionnan.

Seuraaaksi kuvasarjaa raksalta. Ensinnä kuvissa esiintyy saunan ja pesuhuoneen edistyminen.


Aloitin tänään jo rakentamisen ohessa huonekalujen kunnostamisen. Ihan ensimmäiseksi työn alle pääsi esikoisen tuleva komero, joka on hankittu Facebookin vaihdetaan/annetaan -palstan kautta. Kaappi on tukeva, painava ja käytännöllinen monine hyllyineen ja lokeroineen. Ovet ovat hieman tylsät ja mäntyiset. Työstämme nämä mustalla maalilla sekä liitutaulu- ja magneettimaalilla. Uudet vetimet tuovat vielä hieman modernimman silauksen. Nyt oli siis pohjamaalauksen vuoro.Työhuone toimii vielä väliaikaisena varastona. Sitä pääsen työstämään ihan viimeiseksi. Ennakkoon vaikeaksi mainostettu kattojen tasoittaminenkin on monen huoneen osalta jo valmis. En ehkä palkkaisi itseäni kittaushommiin, mutta tässä tapauksessa oman työn jälki on kelvattava.

Tämän sarjan alimmassa kuvassa näkyy vielä keittiöosion keskeneräisyys. Tuosta lähden huomenna taas etenemään kohti olohuoneen takaseinää.

Muutaman viime päivän on päässä soinut omintakainen versio kappaleesta Lapponia, joka minun tapauksessa kuuluu "akryylia, tämä on akryylia". Projekti on mitä ilmeisemmin jo vaatinut veronsa! Ja huomenna pitääkin muuten käydä taas ostamassa akryylia, jota tursottelen estottomasti seinien ja kattojen saumoihin.


8 kommenttia:

 1. Näyttää jo niin hyvälle ja valmiille *huokailee* :)

  VastaaPoista
 2. Onnenhippuja: No se valmius on vielä vähän hakusessa, mutta kyllä se tästä : ) Kunhan vaan jaksaa kitata ja maalta ja...

  VastaaPoista
 3. Onnenhippuja on oikeassa - valmiilta ja hyvältä näyttää :) Voimia vielä kittaukseen!

  VastaaPoista
 4. Kotihan on jo oikein hyvällä mallilla, tsemppiä loppurutistukseen! :)

  VastaaPoista
 5. Jane: Superrr-voimia tässä vielä tarvitaankin! : )

  Olivia: Kiitoksia tsempeistä! Nappaan tsempit mukaan raksakassiin, kun kohta taas suuntaan maalaamaan.
  : )

  VastaaPoista
 6. HUrrrjaa vauhtia edistyy raksahommat! Oot kuules aika nainen :) Hurjasti tsemppiä ja jos ei nyt ihan heti niin kohta ootte jo oman katon alla :D

  VastaaPoista
 7. Anne, takuulla palkitsevaa, kun näkee edistymisensä ja kättensä jäljen päivittäin. Minäkin olen vaeltanut netissä tapetteja ihastelemassa...muuten vaan.

  VastaaPoista
 8. Heidi: Sinne juuri halutaan - oman katon alle! : ) Siitä se kova motivaatiokin löytyy...

  Leena Lumi: Varsinkin sellaisina päivinä kun esimerkiksi pohjamaalin kanssa etenee metreittäin, niin tuntuu siltä, että "tämähän edistyy". Välillä on sitten pikku nyhräämistä, ja ihmettelee illalla, että mihin tämä päivä katosi.

  Tapettisurfaaminen on mukavaa, ja voihan siitä yllättäin saada kimmokkeen uudistaa jotain pientä.
  : )

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...